4 voordelen van elektrische gordijnen

Met gordijnen maak je een stijlstatement. Ze vormen een meerwaarde voor je interieur. Tegelijk kies je voor praktische voordelen, zoals privacy en het weren van felle zon. Ga je voor optimaal comfort? Kies dan voor elektrische gordijnen. En wel om deze 4 redenen.

1. Maximaal gebruiksgemak

Met één druk op de knop of gewoon op een vooraf ingesteld tijdstip je gordijnen open of dicht laten schuiven, zonder te moeten opstaan uit de zetel. Eenvoudiger kan het niet, toch? Je hoeft dus niets te missen van die spannende cliffhanger omdat de zon op je tv-scherm schijnt. Of je wordt rustig verder wakker met het ochtendlicht op je snoet. Zalig.

2. Minimaal onderhoud

Door veelvuldig gebruik worden gordijnen op termijn vuil. Met elektrische gordijnen bespaar je je de trip naar de droogkuis. Je hoeft de gordijnen niet aan te raken om ze open of dicht te doen. Dat betekent dus ook geen vuile of vettige handen aan je gordijnen. Dat is meer dan mooi meegenomen.

3. Quasi onzichtbaar weggewerkt

Gordijnen zijn een keuze voor een interieur met aandacht voor de details. Je hebt dus liever niet dat er een motor of een opzichtige behuizing zichtbaar is. Dat snappen we. Gelukkig worden de motoren netjes weggewerkt. Zonder zichtbare kettingen.
Je neemt best tijdens de bouwfase van je woning al contact op, zodat de kabel op de beste plaats uit het plafond komt voor minimale zichtbaarheid. Of je kiest voor de nieuwe batterijmotor, voor vouwgordijnen tot 420 centimeter breed. Dan hoef je zelfs geen elektriciteit te voorzien op de plaats van je gordijnen.

4. Bediening naar wens

Doe je als hippe vogel graag alles vanop je smartphone? Of heb je liever een fysieke schakelaar of afstandsbediening? Jij beslist. Met de nieuwe generatie IO-motoren hoef je trouwens niet meer te kiezen tussen volledig open of dicht. Je kan je gordijnen perfect 40, 60 of 80% openen.
Ga je voor domotica, dan krijg je nog meer voordelen. Een besparing op je energiefactuur bijvoorbeeld. Want je regelt je gordijnen op elk moment en vanop elke plaats in functie van de zonnestand, de temperatuur en zo meer.

Nieuwbouwwoning? Vraag dan tijdig advies.

Close the Qurtinz met sprekend gemak. We zorgen voor elektrische gordijnen met een hoogwaardige afwerking. Wil je advies op maat? Maak dan snel een afspraak en onze adviseur komt vrijblijvend bij je thuis langs.

Maak een afspraak en kom langs in ons Inspiration House

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij op

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.