Showroom aan huis

We wonen er, we werken er, we ontspannen en genieten er, we nodigen er vrienden uit, we zitten er samen met ons gezin en onze familie, … De juiste raambekleding zorgt ervoor dat je van je huis ook werkelijk een ‘thuis’ kan maken.

Op zoek naar de geschikte raamdecoratie voor je woning of onderneming? We komen graag bij je langs met onze showroom aan huis.

Werkwijze in stappen

Stap 01

Maak je afspraak online

Een volledige showroom aan huis. Helemaal gratis. Helemaal vrijblijvend. Ben je van plan je interieur (opnieuw) in te richten? We helpen je graag verder! Plan je afspraak alvast online in via het formulier op onze website, onze adviseurs komen graag bij je langs om je bij te staan met het gepaste advies.

Stap 02

Wij komen gratis en 100% vrijblijvend langs bij je thuis.

We geloven sterk in een persoonlijke aanpak en komen met onze showroom aan huis graag bij je langs. We willen de ruimte niet enkel zien, maar ook voelen en beleven voordat we gericht advies geven. We meten de ruimte meteen nauwkeurig op en geven je een directe offerte sur place, handig toch?

Stap 03

Onze installateurs komen jouw raamdecoratie installeren.

De geschikte raamdecoratie gekozen? Super! Onze adviseurs komen bij je langs om de gordijnen op de juiste manier te installeren. Geen paniek, na de plaatsing van de raamdecoratie wordt alles meteen opgeruimd zodat er van een vuil boeltje helemaal geen sprake is. Zo hoef jij je van niets aan te trekken en kan je op beide oren slapen.

Stap 04

Klaar is kees maar wij blijven beschikbaar voor eventuele opmerkingen, ook lang na de fabrieksgarantie.

Onze persoonlijke aanpak? Die gaat natuurlijk verder dan onze showroom aan huis en de piekfijne plaatsing van je raamdecoratie. Heb je bepaalde vragen of nood aan een snelle oplossing bij problemen? Ook lang na fabrieksgarantie blijven we met plezier beschikbaar voor reparaties.

Het originele "Showroom aan huis"-concept ontstond 12 jaar geleden

De 9 voordelen van de Qurtinz showroom aan huis

In je eigen interieur

Kiezen is moeilijk, dat weten we bij Qurtinz. Het belangrijkste voordeel aan onze showroom aan huis? Je kan de stoffen meteen zien, voelen en als het ware écht ‘beleven’ in je eigen interieur. Past het type gordijnen wel bij de inrichting van je interieur? Komen de kleuren van de gordijnen wel overeen met het behangpapier of de textuur van je muren? Wie weet kies je wel een compleet ander type raamdecoratie dan dat je eerst voor ogen had, alles kan en alles is mogelijk. Daarnaast kunnen je huisgenoten ook meteen hun zegje doen, handig toch?

Een ruim assortiment

Wanneer onze adviseurs bij je langskomen brengen ze een héél uitgebreid aanbod aan verschillende producten en stoffen mee. Je hebt keuze uit maar liefst meer dan honderden verschillende stalen en dit in combinatie met jarenlange ervaring natuurlijk. Tal van kleuren, stoffen, texturen en materialen worden vrijblijvend aan je voorgesteld. Het interessante hieraan? Bij vragen staan we je meteen bij met informatie en advies. Zo kan jij op je gemak en vooral volledig geïnformeerd kiezen uit een waaier aan producten.

Wanneer het je uitkomt

Het belangrijkste aan onze showroom aan huis? Jij kiest zelf wanneer we bij je langskomen. ‘s Morgens, ‘s avonds, tijdens de week of in het weekend. Jij beslist, wij komen langs! Een afspraak inplannen kan je snel en efficiënt doen via ons contactformulier of je kan ons vragen je op te bellen wanneer dit voor jou het best past. Uiteraard voorzien we voldoende tijd om samen met jou alle mogelijkheden te overlopen. Zo ben jij op je gemak en kunnen we advies op maat 100% garanderen.

Binnen jouw budget

Of je nu op zoek bent naar één gordijn op maat of raamdecoratie voor de volledige inrichting van je woning, we’ve got you covered! Gordijnen in je woning dat is essentieel, daar zijn we ons van bewust. Om die reden gaan we bij Qurtinz steeds op zoek naar een kwaliteitsvolle én budgetvriendelijke oplossing. Door onze jarenlange ervaring kunnen we topkwaliteit aanbieden aan een scherpe prijs. Zo ben jij zeker van je droominterieur zonder dat je je zorgen moet maken om het prijskaartje ervan.

Gratis advies in gans Vlaanderen en Brussel

“Of onze adviseurs veel de baan op gaan? – Wees daar maar zeker van!” Onze showroom-aan-huisadviseur doorkruist speciaal voor jou heel Vlaanderen en Brussel om je het geschikte advies te kunnen geven. Het grootste voordeel hieraan? Het is volledig gratis! Nog een voordeel? Niet enkel het bezoek en het advies is kosteloos, ook de nauwkeurige opmeting ter plekke is volledig ‘for free’! Op die manier kunnen wij je à la minute een vrijblijvende prijsofferte bezorgen.

Duidelijke offerte

Het bezoek, het advies, de opmeting, ons uitgebreide aanbod aan verschillende stoffen in verschillende kleuren en in verschillende materialen… Het is veel en dat weten we maar al te goed. Na de opmeting van je ruimte bezorgt onze expert je (volledig vrijblijvend natuurlijk) een digitale offerte. Op die manier kan je alles in alle rust nog even doornemen. Slaap er gerust een nachtje over, belangrijke beslissingen moet je niet à la minute nemen, dat vinden wij alvast!

Belgische topkwaliteit

De juiste raamdecoratie versterkt je ruimte, je interieur en daarnaast verhoogt het ook je wooncomfort. Door te kiezen voor Qurtinz kies je automatisch ook voor Belgische topkwaliteit. Onze adviseurs hebben reeds heel wat ervaring op vlak van raamdecoratie en kunnen je daardoor bijstaan met het gepaste advies en expertise. Doordat quasi al onze producten in België worden geproduceerd steunen we niet enkel de lokale economie, maar kan je ook van onze straffe kwaliteitsgarantie genieten. Goed hé?

Correcte plaatsing

Topkwaliteit en een top service gaan hand in hand, dat is nu eenmaal zo. Bij Qurtinz beschikken we over een ervaren in-house plaatsingsteam die maar al te graag je interieur omtovert tot een droominterieur waar je nu eens écht kan genieten. Ze hebben reeds heel wat kennis en ervaring om je gordijnen nauwkeurig, correct en verzorgd op te hangen. Het beste hieraan? Je merkt nooit dat ze zijn langs geweest. Na de plaatsing wordt alles netjes opgeruimd en ziet je woning er letterlijk tip-top in orde uit!

Uitstekende service

Een op-en-top persoonlijke aanpak, daar streven we naar. We garanderen je niet enkel een piekfijne plaatsing, maar willen je graag ook duidelijk maken dat we ook na de aankoop van je raamdecoratie nog steeds voor je klaarstaan. Heb je bepaalde vragen of problemen? We helpen je graag verder, ook buiten de garantieperiode! Tijdens de hele levensduur van je raamdecoratie kan je genieten van onze dienst na verkoop, dat vinden we bij Qurtinz héél belangrijk.

Hulp nodig bij de keuze van jouw raamdecoratie?

Geen tijd om verschillende showrooms af te schuimen? Geen probleem, bij Qurtinz brengen we de showroom tot bij jou. Op die manier is het kiezen van de juiste raamdecoratie nog nooit zo makkelijk geweest!

Maak een afspraak en kom langs in ons Inspiration House

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij op

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.