Ons verhaal

Geen raamdecoratie zonder eerst een persoonlijke showroom aan huis. Daar zijn we bij Qurtinz van overtuigd. Een verhaal waarbij we de eerste onderneming met raamdecoratie waren in België die dit zo hanteerde. Voor ons is het vanzelfsprekend. Als je jouw interieur (opnieuw) wil inrichten, moet je de raamdecoratie werkelijk kunnen zien, voelen en ook echt beleven. Alles begon toen Geert en Steven elkaar op de studiebanken leerden kennen, sindsdien is dit in een stroomversnelling gegaan en werd de droom van ‘vrienden die samen een zaak starten’ dan ook omgezet in realiteit.

Mei 2009 - The start...
Het was zo ver, in 2009 besloot Geert een nieuwe weg in te slaan en verliet hij zijn job als verkoopdirecteur bij een producent van raamdecoratie. Door de jarenlange ervaring en kennis die hij had opgedaan besloot hij zijn eigen onderneming op te richten. Geert zou zelf instaan als verkoper en plaatser van raamdecoratie, maar dit dan zonder fysieke winkel. De inspiratie hiervoor haalde hij uit zijn vele reizen naar de USA waar hij ontdekte dat je door middel van online marketing heel wat ‘straffe’ dingen kan doen.
Mei 2009 - The start...
2012 - Van klein winkeltje naar middelgrote speler
De mond-aan-mond reclame begon zijn werk te doen en steeds meer en meer mensen deden beroep op het concept Showroom aan huis. “Dat is ook logisch want op dit moment begonnen de mensen eindelijk te beseffen dat het ook makkelijk kan.” Het is dan ook een perfecte oplossing: mensen kiezen zelf wanneer we langskomen, op een moment dat voor hen het beste uitkomt. Waarom zou je er geen gebruik van maken?
2012 - Van klein winkeltje naar middelgrote speler
2013 - Hallo nieuwe producten!
De klantenportefeuille bleef groeien en ook de vraag naar nieuwe producten bleef stijgen. Op dat moment was het tijd om het productaanbod uit te breiden en zo werden er heel wat nieuwe types van raamdecoratie toegevoegd. Houten jaloezieën of houten lamellen, verticale lamellen, shutters, plisségordijnen etc. waren vanaf heden ook onderdeel van het ruime aanbod aan raamdecoratie. Zo is er voor ieder wat wils!
2013 - Hallo nieuwe producten!
2014 - And so we meet again
Welkom Steven! Hij startte zijn carrière als strategische marketeer in de wondere wereld van financiën en verzekeringen maar Steven was zó enthousiast over de aanpak van Geert dat hij besloot mee in het avontuur te stappen. De twee ‘studievrienden’ werden op dit moment echte zakenpartners. “Of alles goed verloopt? - Wees daar maar zeker van! Alle taken zijn duidelijk verdeeld maar belangrijke beslissingen worden nog altijd samen genomen.”
2014 - And so we meet again
Mei 2018 - M-Deco Stores wordt Qurtinz
Magda Obin sloeg de handen in elkaar met Geert en Steven en zo ontstond de partnership tussen M-Deco Stores en Qurtinz. De naam Qurtinz blijft behouden en door de samenwerking met M-Deco stores geniet de klant van een nog ruimer assortiment aan raamdecoratie dan voordien. Ook het principe van de showroom aan huis werd verder gezet! “Vanaf heden toert Magda rond in héél West-Vlaanderen als één van onze adviseurs voor raamdecoratie. Wie weet kom je haar wel tegen!”
Mei 2018 - M-Deco Stores wordt Qurtinz
September 2018 - Qurtinz verhuist naar Evergem
“Klanttevredenheid dat staat bij ons centraal. Het belangrijkste principe? We behandelen elke klant zoals we zelf behandeld willen worden.” Uiteraard is de totaalbeleving voor onze klanten ook van belang. Daarom trokken we in september 2018 naar Evergem waar we onze eerste Inspiration House openden om het totaalplaatje visueel voor te stellen. Ook de kantoren en het magazijn namen daar hun intrek.
September 2018 - Qurtinz verhuist naar Evergem
April 2020 - Hello Roeselare!
De tijd vliegt en dat merken we ook bij Qurtinz. 2 jaar na de opening van onze eerste Inspiration House in Evergem kan je onze tweede Inspiration House terugvinden in het bruisende stadscentrum van Roeselare. Doe je liever eerst inspiratie op vooraleer we bij je thuis langskomen? Dat begrijpen we maar al te goed! Om die reden kan je terecht in onze Inspiration Houses waar het volledige aanbod aan raamdecoratie wordt tentoongesteld.
April 2020 - Hello Roeselare!
Mei 2021 - Wat dacht je van... Antwerpen?
Antwerpen, dé plek waar je de leukste winkelstraten, de gezelligste boetiekjes en de lekkerste restaurants en bars terugvindt. Goed nieuws, want in mei 2021 openden we er de derde Inspiration House van Qurtinz. Ben je benieuwd en breng je ons graag een bezoekje? Dat kan! We zijn steeds open op afspraak, op woensdag kan je langskomen tussen 13u30-17u zonder dat je een afspraak hoeft te maken, handig toch?
Mei 2021 - Wat dacht je van... Antwerpen?
Oktober 2021 - De stad van de 'neuzekes'
Na Evergem, Roeselare en Antwerpen is ook Gent aan de beurt. In oktober openen wij er onze vierde Inspiration House en wat keken we daarnaar uit! Meer dan 100m² aan raamdecoratie: houten lamellen, rolgordijnen, vouwgordijnen, houten shutters, verticale lamellen, aluminium jaloezieën, textielfolie … Het is de perfecte plek om er inspiratie op te doen voor de inrichting van je interieur.
Oktober 2021 - De stad van de 'neuzekes'
Augustus 2022 - De charmes van de Belgische kust!
Goed nieuws, vanaf nu kan je ons ook terugvinden aan het zeetje! Qurtinz is nu ook te ontdekken in ERRA Design in Knokke. We heten je van harte welkom om je te laten inspireren voor jouw raamdecoratie op maat. Kom langs op afspraak of zonder afspraak van woensdag t.e.m. zondag van 10u tot 18u. Heb je nog meer inspiratie nodig? Geen probleem, wij komen graag nog eens vrijblijvend bij jou langs met onze showroom aan huis.
Augustus 2022 - De charmes van de Belgische kust!
Februari 2023 - We breiden uit naar Leuven
Na maar liefst 4 Inspiration Houses en 1 Inspiration Point werd het hoog tijd om Qurtinz in Vlaams-Brabant te vestigen. In het hartje van de Leuvense binnenstad vind je ons nieuwste Inspiration House. Met maar liefst 100m² aan raamdecoratie ontdek je alle soorten raambekleding voor jouw woning, van stoere lamellen tot landelijke overgordijnen. Onze adviseurs staan klaar om jou persoonlijk te begeleiden en te inspireren. We zijn steeds open op afspraak of kom langs zonder afspraak op woensdag van 13u30 tot 17u.
Februari 2023 - We breiden uit naar Leuven

Wij behandelen elke klant zoals we zelf behandeld willen worden

Geert

Zaakvoerder

Steven

Zaakvoerder

Hanne

Administratie

Jenny-Lee

Administratie

Magda

Adviseur

Carl

Adviseur

Jasper

Adviseur

Ruben

Adviseur

Nele

Adviseur

Mike

Installateur

Tino

Installateur

Robbie

Installateur

Frederik

Installateur

Pascal

Installateur

Indy

Installateur

Wat vind jij van Qurtinz?
Enkele reviews

Hulp nodig bij de keuze van jouw raamdecoratie?

Geen tijd om verschillende showrooms af te schuimen? Geen probleem, bij Qurtinz brengen we de showroom tot bij jou. Op die manier is het kiezen van de juiste raamdecoratie nog nooit zo makkelijk geweest!

Maak een afspraak en kom langs in ons Inspiration House

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij op

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.