De best verkochte raamdecoratie anno 2023

Raamdecoratie is veel meer dan alleen een praktische oplossing voor jouw ramen. Het heeft zich geëvolueerd tot een manier om je persoonlijke stijl en smaak te weerspiegelen in je leefruimtes. Of je nu verlangt naar verfijning, moderniteit of een vleugje knusheid, de juiste raamdecoratie heeft de kracht om een statement te maken in elke kamer. Toch zijn er altijd enkele producten die de markt compleet veroveren. Laat je inspireren door de meest geliefde raamdecoratie die dit jaar de markt domineren en je interieur naar een hoger niveau tillen.

1) Overgordijnen

Overgordijnen, ook wel bekend als draperieën, behoren tot de tijdloze favorieten in de wereld van raamdecoratie. Deze klassiekers stralen gezelligheid en warmte uit in elke woning. Of je nu een landelijk rustieke woning of een strak modern interieur hebt, overgordijnen vinden naadloos hun plek. Je kan ze bovendien met andere raamdecoratie combineren. Daarnaast is de keuze aan stoffen zo uitgebreid dat er altijd wel een exemplaar is dat je hart sneller laat kloppen. Met meer dan duizend stofsoorten om uit te kiezen, vind je zonder twijfel een stijl die perfect aansluit bij jouw woning.

Bovendien is een extra personalisatie van overgordijnen mogelijk. Je kan kiezen tussen enkele, dubbele en wave plooien. Met overgordijnen ben je verzekerd van privacy, de perfecte lichtinval, akoestische demping en het vormt een isolatielaag die temperatuurschommelingen voorkomt.

2) Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën voegen gezelligheid toe aan je interieur, terwijl ze tegelijkertijd heel praktisch zijn. Met hun moderne en elegante look zijn ze de perfecte aanvulling op jouw interieur. Of je nu kiest voor houten of aluminium lamellen, de keuze is volledig aan jou! En het goede nieuws is dat lamellen bij elk type raam passen.

Inspiration Houses

Dit was een blik op de best verkochte raamdecoratie van 2023! Of je nu kiest voor de tijdloze charme van overgordijnen, de moderne elegantie van horizontale jaloezieën of een andere vorm van raamdecoratie, één ding is zeker: de juiste raamdecoratie kan een wereld van verschil maken in je interieur.

Wij begeleiden jou persoonlijk met onze expertise om ervoor te zorgen dat je de beste keuze maakt voor jouw woning. Bij Qurtinz kan je steeds inspiratie komen opdoen in één van onze Inspiration Houses. Geen zin om de deur uit te gaan? No worries! Met onze showroom aan huis komen wij naar jou toe. Zo kan je lekker in je zetel blijven zitten, terwijl wij je meer uitleg geven over alle soorten raamdecoratie en stoffen. Maak nu jouw afspraak online.

Maak een afspraak en kom langs in ons Inspiration House

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij op

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.