De gordijntrends voor 2024

Ben je benieuwd naar de nieuwste trends op het gebied van gordijnen? Het updaten van je gordijnen kan een opvallend verschil maken in je interieur. Bij Qurtinz zijn wij specialisten op het gebied van raamdecoratie en delen wij met plezier de allernieuwste trends voor 2024 met jou.

1) Pink is the new black

Overgordijnen in het roze zijn helemaal in. Zo heeft verfproducent Levis het zachtroze Sweet Embrace uitgeroepen tot kleur van het jaar. Of je nu de voorkeur geeft aan de zachte uitstraling van oudroze, pastelroze of de levendigheid van een intensere roze variant, er is voor elk interieur een geschikte tint te vinden. Laat die roze vibes maar binnenwaaien!

2) Voile gordijnen

Voile gordijnen, ook wel bekend als glasgordijnen, zorgen voor een mooie lichtinval. De transparante stof laat een zachte gloed de kamer binnenvallen. Naast het creëren van een aangename lichtinval, dienen ze ook als bescherming tegen nieuwsgierige blikken van buitenaf. Hun transparante karakter zorgt ervoor dat de ruimte ruimtelijk en open aanvoelt, terwijl tegelijkertijd een gevoel van privacy wordt behouden.

3) Gordijnen in aardetinten

Aardetinten doen al een tijdje een opmars in keukens en interieurs. In het jaar 2024 zet deze trend zich voort, waarbij nu ook gordijnen in deze tinten helemaal in zijn. De warme en natuurlijke uitstraling van aardetinten zorgt voor een rustgevende en uitnodigende sfeer. Bovendien maakt de veelzijdigheid van aardetinten het mogelijk om ze te combineren met verschillende interieurstijlen.

4) Make it pop

In het jaar 2024 zien we niet alleen een trend van gordijnen in natuurlijke kleuren, maar ook een opvallende opkomst van kleurrijke en gedurfde raamdecoratie. Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun interieur te verrijken met levendige en gedurfde tinten. Bontgekleurde gordijnen en opvallende patronen geven een uniek wow-effect aan je interieur.

Bij Qurtinz volgen we deze trends op de voet en kunnen we je helpen bij het kiezen van de perfecte gordijnen die aansluiten bij jouw persoonlijke stijl en de laatste trends. We staan klaar om je te inspireren en adviseren op het gebied van moderne raamdecoratie. Met onze showroom aan huis komen wij naar jou toe. Zo kan je lekker in je zetel blijven zitten, terwijl wij je meer uitleg geven over alle soorten raamdecoratie en stoffen. 

Maak een afspraak en kom langs in ons Inspiration House

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij op

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.