Blogster Lise Desmet op zoek naar raamdecoratie

Lise is eigenaar en oprichter van haar blog over mode en lifestyle. Ze is enigszins verslaafd aan New York, te dure designertassen, latte’s, reizen, momenten vastleggen met haar iPhone en tijd doorbrengen met familie en vrienden. Via haar blog wil ze anderen inspireren.

Badkamer en dressing

Enkele maanden geleden besloten ze hun raamdecoratie op de eerste verdieping af te werken. Dit betekent: slaapkamer, badkamer én dressing. Ze hebben er lang over nagedacht en stap voor stap zijn ze het eens over dit plan … Badkamer en dressing hadden hetzelfde type gordijnen nodig. Op het verlanglijstje: houten jaloezieën! Het zou de perfecte match zijn met de onlangs opnieuw ingerichte badkamer en er zou tegelijkertijd de mogelijkheid van privacy en daglicht zijn … Iets heel belangrijks.

Slaapkamer

De slaapkamer daarentegen had slechts één belangrijke vereiste: de kamer zoveel mogelijk verduisteren! Lise was altijd gewend aan een zeer donkere slaapkamer bij haar ouders. In de tussentijd hadden ze een rolgordijn maar ze denkt er nooit aan te wennen … Dus hadden ze maar één wens voor het slaapkamergordijn.

Showroom aan huis

Qurtinz biedt thuis een showroom aan … Zo handig omdat ze de mogelijkheden direct in hun eigen interieur konden zien … Dit was de beste manier om de juiste kleuren en materialen voor de gordijnen te kiezen … dus een paar weken geleden hebben ze de opties thuis gecontroleerd ! U kunt zelf ook eenvoudig online thuis een afspraak maken voor een showroom.

Maak een afspraak en kom langs in ons Inspiration House

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij op

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.