Breng de warmte van bamboe in huis

Ben jij nog op zoek naar die extra warme finishing touch voor jouw interieur, maar weet jij niet precies hoe? Dan bieden bamboe lamellen misschien wel dé oplossing. Dit soort lamellen is niet alleen tijdloos, maar ook geschikt voor eender welk interieur. Welke kleur kies jij?

Klassiek of modern?

Een grote troef van bamboe lamellen is dat ze in elk interieur verwerkt kunnen worden. De lamellen zijn namelijk beschikbaar in verschillende kleuren waardoor ze binnen elke stijl van interieur passen.

Ben jij op zoek naar een eyecatcher of vullend element binnen een lichter interieur, pak dan uit met een donkerder kleur. Wil je net dat je lamellen zoveel mogelijk opgaan in de omgeving, kies dan voor een kleur dat overeenstemt met de kleur van je muren.

Licht of geen licht?

Lamellen verduisteren je ruimte nooit volledig. Ze overlappen elkaar als je ze sluit, maar ze komen nooit volledig tegen elkaar aan te liggen. Wil je toch de sfeer van lamellen in jouw slaapkamer brengen? Dan worden ze vaak gecombineerd met een EasyClick© systeem voor volledige verduistering.

Bamboe lamellen zijn echter ook perfect wanneer je voldoende lichtinval zou willen behouden. Ze kunnen volledig horizontaal gezet worden waardoor ze de gewenste hoeveelheid licht binnenlaten. In tegenstelling tot wat veel mensen denken zijn glasgordijnen zeker niet passé. Ze zijn vrij neutraal, dus passen in bijna elk interieur. Om dit te bewijzen geven we enkele tips mee.

Voordelen van bamboe lamellen

Bamboe lamellen zijn zeer populair. Door het natuurlijke product waaruit ze gemaakt worden, brengt dit heel wat warmte met zich mee. Ook het duurzame aspect zorgt ervoor dat heel wat mensen voor dit materiaal kiezen. Bamboe is namelijk een grassoort en draagt hierdoor niet bij aan de ontbossing waardoor de ecologische voetafdruk beperkt blijft.

Bovendien zijn ze heel praktisch in onderhoud. Sluit de lamellen zodat ze verticaal staan en ga met een natte doek of statische plumeau over de latten. Ze zijn stofvrij in een mum van tijd!

Bij Qurtinz worden je houten lamellen steeds op maat gemaakt. Om zeker te zijn dat de afmetingen perfect zijn, komt onze adviseur met veel plezier bij je langs om alles op te meten. Hierdoor ben je 100% zeker van een perfect resultaat. Maak snel een afspraak online.

Wil je meer inspiratie? Neem dan zeker een kijkje bij onze voorgaande projecten.

Maak een afspraak en kom langs in ons Inspiration House

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij op

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.