De ideale raamdecoratie voor jouw woonkamer

Raamdecoratie geeft je woning niet alleen een persoonlijke toets, maar het zorgt er ook voor dat jij je onmiddellijk thuis voelt. Kortom: raamdecoratie maakt jouw interieur helemaal af tot in de details! Toch blijft het vaak een groot dilemma om de geschikte raambekleding voor jouw woonkamer te vinden. Kies je nu het best voor gordijnen of passen lamellen misschien beter in jouw interieur? Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze. We geven jou een inzicht in de meest voorkomende raamdecoratie die ongetwijfeld in elke woonkamer past! Heb je nog twijfels? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor jouw persoonlijke showroom aan huis.

Overgordijnen

Met overgordijnen haal je de gezelligheid en warmte in je huis. Overgordijnen zorgen er niet alleen voor dat jij de ruimte gemakkelijk kan verduisteren, maar ook dat niemand meer kan binnenkijken in je woonkamer. Zo creëer je meer privacy want niemand houdt van pottenkijkers. Daarnaast houden ze in de zomer de warmte buiten en in de winter zorgen ze voor een gezellige kamertemperatuur. 

Of jij nu een landelijk of modern interieur hebt, overgordijnen passen in elke type interieur. Je kan zelfs eindeloos veel combinaties maken met overgordijnen. Zo zijn ze perfect te combineren met vouwgordijnen of horizontale jaloezieën. Ons aanbod stoffenkeuze voor dit type gordijnen is oneindig groot, je zal vast en zeker een stof vinden die jouw hartje sneller doet slaan!

Horizontale jaloezieën

Heb jij weinig ruimte in je woonkamer? Dan zijn horizontale lamellen een goede oplossing voor jouw interieur! Ze zijn heel handig en passen trouwens in elk interieur dankzij hun sfeervolle uitstraling! Horizontale lamellen kunnen probleemloos op elk raamkader geplaatst worden. Door de eenvoudige optrek- en regelsystemen pas je heel gemakkelijk de lichtinval aan naargelang je wens. Zo kan jij op elk moment van de dag genieten van het mooiste licht.

Horizontale jaloezieën bestaan in diverse materialen en kleuren. Houten lamellen creëren een authentiek en gezellig gevoel in je woonkamer, terwijl aluminium lamellen dan weer zorgen voor een strakke, moderne look. Ze kunnen volledig op maat gemaakt worden zodat ze perfect passen in jouw woonkamer.

Showroom aan huis

Ben je reeds overtuigd of had je graag nog wat bijkomende informatie gehad? Onze experts komen heel graag langs bij jou met onze showroom aan huis. We komen geheel vrijblijvend een kijkje nemen naar jouw woonkamer en geven advies voor welk type raamdecoratie het best in deze ruimte past. 

Maak een afspraak en kom langs in ons Inspiration House

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij op

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.