De perfecte oplossing voor de raamdecoratie in jouw badkamer

We houden er allemaal wel van: een zalig wellness momentje in je eigen woning. Natuurlijk zijn er wel heel wat zaken waarmee je rekening moet houden als het aankomt op raamdecoratie voor je badkamer. De hoge vochtigheidsgraad zorgt ervoor dat niet alle materialen even geschikt zijn voor deze ruimte, daarom zetten wij met plezier enkele mogelijkheden voor je op een rijtje!

Aluminium jaloezieën of lamellen

Wist je dat aluminium een zeer gebruiksvriendelijk materiaal is voor de raamdecoratie in je badkamer? Deze jaloezieën of lamellen zijn niet enkel perfect bestand tegen het vocht, ze zijn ook heel onderhoudsvriendelijk én gemakkelijk schoon te maken. Heb je weinig montageplaats in je badkamer? Dan is dit de perfecte oplossing! Daarnaast komen aluminium lamellen voor in tal van kleuren en uitwerkingen. Kies je voor een industriële look in je woning? Kies dan voor aluminium jaloezieën waarbij je de strakke lijnen van je interieur kan doortrekken in je raamdecoratie.

Houten jaloezieën

Je denk misschien dat hout en vocht niet de beste vrienden zijn, maar dat is niet het geval met de houten jaloezieën van Qurtinz. Onze jaloezieën zijn gemaakt van basswood of abachi, houtsoorten die optimaal bestand zijn tegen vocht waardoor die perfect geschikt zijn in je badkamer. Kies je voor een landelijke uitstraling met karakter? Dan zijn houten lamellen 100% een perfecte match!

Rolgordijn in screen

Een rolgordijn in je badkamer: het is niet enkel een nuttig raamelement, maar is ook nog eens een decoratieve blikvanger. Rolgordijnen bieden eindeloze mogelijkheden voor je interieur want ze zijn beschikbaar in tal van verschillende stoffen, kleuren en patronen. Daarboven ben je steeds volledig vrij om te kiezen hoeveel licht deze gordijnen moeten doorlaten.

Een pluspunt? Rolgordijnen in screenstof zijn volledig vochtbestendig en dus ook ideaal geschikt voor een badkamer.

Textielfolie

Textielfolie is jouw eerste keuze wanneer je privacy wil creëren zonder al te veel ruimteverlies. Hierbij wordt een voilestof gebruikt die op maat bevestigd wordt aan je raam. Het goeie nieuws? Je hebt geen ophangsysteem nodig voor deze raamdecoratie en verliest daardoor dus ook geen kostbare ruimte. Deze ‘stoffen look’ draagt bij tot een warm en gezellig interieur en is perfect te reinigen met een stofzuiger of zelfs met een microvezeldoekje.

Lijkt één van deze opties de perfecte oplossing voor de raamdecoratie in jouw badkamer? Twijfel dan niet en laat je adviseren zodat jij de juiste keuze kunt maken voor je interieur. Kom langs in één van onze Inspiration Houses in Antwerpen, Evergem of Roeselare (en binnenkort ook Gent) voor meer inspiratie of neem contact op met ons voor meer informatie.

Heb je te weinig tijd om verschillende winkels af te schuimen op zoek naar de perfecte raamdecoratie? Kies dan voor onze showroom aan huis en maak een afspraak waarbij wij je persoonlijk bij je thuis adviseren en inspireren zodat wij meteen kunnen rekening houden met de correcte afmetingen en de lichtinval bij je thuis.

Maak een afspraak en kom langs in ons Inspiration House

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij op

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.