De raamdecoratie trends voor 2023

Is jouw interieur toe aan een verfrissende look? Geef je interieur een stevige boost en transformeer je huis tot een karaktervolle woning dankzij de juiste raamdecoratie. Raamdecoratie geeft jouw woning de finishing touch die het verdient. Het creëert niet alleen een gezellige en warme sfeer, maar het verhoogt ook jouw comfort. Laat jou inspireren en verleiden door dé trends van 2023 zodat jij van jouw huis een echte thuis kan maken.

Natuurlijke materialen

Het aantal mensen dat belang hecht aan een milieubewuste levensstijl neemt toe. Het is dan ook geen verrassing dat er bewust gekozen wordt voor natuurlijke materialen, een trend die ook duidelijk te zien is in de wereld van raamdecoratie. Zo wordt er vaak gekozen voor houten of bamboe lamellen. Gezien bamboe een grassoort is, draagt deze bij tot een betere ecologische voetafdruk. Raamdecoratie in natuurlijke materialen is een waardevolle toevoeging aan jouw interieur, zeker wanneer jij droomt van een authentieke en gezellige woning. Realiseer jouw droom van een warme thuis en draag tegelijkertijd bij aan het milieu.

Houten lamellen

Geef je interieur een warme en gezellige uitstraling met houten lamellen. Ze zijn niet alleen mooi en eigentijds, maar ze zijn ook heel praktisch. Dankzij hun moderne en elegante look passen ze in elk interieur. Onze houten jaloezieën kunnen 100% samengesteld worden naargelang jouw smaak. Met houten lamellen kies jij zelf hoeveel licht je wil binnenlaten en kan je jouw privacy instellen zoals je het wenst. Wij bieden een waaier aan mogelijkheden qua afwerking zodat jij jouw interieur die unieke touch kan geven waarvan je altijd al droomde. Kies uit gelakt of geolied hout of zelfs bamboe, alles is mogelijk!

Colors, say yes!

Saai? Daar doen wij niet aan mee in 2023! Prints en allerlei leuke kleuren zijn helemaal in. Raamdecoratie met opvallende prints zijn dé perfecte keuze om jouw interieur tot leven te laten komen. Zo kan je van jouw raamdecoratie een echte blikvanger maken in elke kamer. Vooral bloemenprints en abstracte prints zijn helemaal trending, perfect voor diegene die op zoek zijn naar nét dat tikkeltje meer.

Donkere raamdecoratie

Zijn gekke kleuren en prints jouw ding niet? Geen probleem! Want ook donker getinte raamdecoratie is op dit moment heel trending. Donkere tinten, variërend van zwart, bruin tot donkergroen geven je een gevoel van rust en geborgenheid. Raamdecoratie in donkere kleuren creëert niet alleen een luxe uitstraling, maar het zorgt ook voor charme in elke kamer. Bovendien past het ook in elk interieur!

Combineer verschillende types raamdecoratie

Door verschillende types raamdecoratie te combineren met elkaar, creëer je verschillende lagen die extra sfeer toevoegen aan je interieur. De combinatie van een lichtdoorlatende en verduisterende stof levert verschillende voordelen op. Zo kan je overdag het daglicht optimaal binnenlaten, zonder inkijk te hebben van buren terwijl je het ‘s avonds net heel donker kan maken. Tal van leuke combinaties zijn mogelijk, zo zijn twee soorten overgordijnen, overgordijnen met vouwgordijnen of overgordijnen met houten jaloezieën perfect te combineren!

Bij Qurtinz wordt jouw raamdecoratie steeds op maat gemaakt. Onze adviseurs komen graag langs bij jou met onze vrijblijvende showroom aan huis om jou wegwijs te maken in alle mogelijke raamdecoratie. Maak nu jouw afspraak online.
Wil je meer inspiratie? Neem dan zeker een kijkje bij onze voorgaande projecten.

Maak een afspraak en kom langs in ons Inspiration House

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij op

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.