Op zoek naar de geschikte raamdecoratie in Brussel?

Raamdecoratie is een essentieel onderdeel van je interieur, maar wordt vaak over het hoofd gezien. De juiste raamdecoratie kan echter een wereld van verschil maken in de uitstraling van jouw ruimte. Of je nu wilt genieten van een overvloed aan natuurlijk licht of juist een donkere, knusse sfeer wilt creëren, er is genoeg raamdecoratie-optie voor jou. Jaloezieën, overgordijnen en rolgordijnen zijn enkele van de vele keuzes om je controle te geven over de lichtinval en de mate van privacy in je ruimte.

Gordijnen op maat en advies nodig voor jouw woning of appartement in Brussel?

Het kiezen van de juiste raamdecoratie is een belangrijk aspect bij het inrichten van jouw woning. Of je nu op zoek bent naar de perfecte gordijnen voor een restauratie of renovatie, nieuwbouw of bijgebouw, bij Qurtinz vind je de geschikte raamdecoratie voor alle projecten. We hechten veel belang aan persoonlijke begeleiding en komen daarom graag langs bij jou in Brussel met onze showroom aan huis. We nemen een kijkje naar de stijl en kleuren van je interieur en samen kiezen we de meest geschikte raamdecoratie, zodat alles één geheel vormt. Onze adviseurs luisteren naar jouw wensen en geven een antwoord op al jouw vragen. Dankzij Qurtinz maak jij van jouw huis een echte thuis.

Maak je afspraak online

Een volledige showroom aan huis. Helemaal gratis. Helemaal vrijblijvend. Ben je van plan je interieur (opnieuw) in te richten? We helpen je graag verder! Plan je afspraak alvast online in via het formulier op onze website, onze adviseurs komen graag bij je langs om je bij te staan met het gepaste advies.

Wij komen gratis en 100% vrijblijvend langs bij je thuis

We geloven sterk in een persoonlijke aanpak en komen met onze showroom aan huis graag bij je langs. We willen de ruimte niet enkel zien, maar ook voelen en beleven voordat we gericht advies geven. We meten de ruimte meteen nauwkeurig op en geven je een directe offerte sur place, handig toch?

Onze installateurs komen jouw raamdecoratie installeren

De geschikte raamdecoratie gekozen? Super! Onze adviseurs komen bij je langs om de gordijnen op de juiste manier te installeren. Geen paniek, na de plaatsing van de raamdecoratie wordt alles meteen opgeruimd zodat er van een vuil boeltje helemaal geen sprake is. Zo hoef jij je van niets aan te trekken en kan je op beide oren slapen.

Klaar is kees maar wij blijven beschikbaar voor eventuele opmerkingen

Onze persoonlijke aanpak? Die gaat natuurlijk verder dan onze showroom aan huis en de piekfijne plaatsing van je raamdecoratie. Heb je bepaalde vragen of nood aan een snelle oplossing bij problemen? Ook lang na fabrieksgarantie blijven we met plezier beschikbaar voor reparaties.

Laat je interieur stralen met onze raamdecoratie

Raamdecoratie is een essentieel element in elk interieur, dat zowel praktische voordelen biedt als een prachtige decoratieve touch toevoegt aan je ruimte. De keuze bij Qurtinz is eindeloos, van elegante gordijnen met kleurrijke stoffen tot strakke, moderne jaloezieën en zoveel meer. Of je nu op zoek bent naar een elegante en klassieke uitstraling of juist een minimalistische en moderne uitstraling voor je ruimte wilt creëren, we hebben de perfecte raamdecoratie voor jou. Bij Qurtinz komen we graag vrijblijvend bij jou langs met onze showroom aan huis, zodat je de verschillende opties in je eigen woning kan bekijken en ervaren. Dit stelt ons in staat om je persoonlijk en deskundig advies te geven, zodat je de beste keuze kunt maken voor je specifieke behoeften en voorkeuren.

Laat je inspireren door realisaties in Brussel

No grid was found for: Realisaties — Brussel.

Welke stijl past jou?

Vorige
Volgende

Vraag een offerte aan

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past en legt graag een afspraak vast bij je thuis of in jouw bedrijf. Daarna maken we samen je persoonlijke en volledig vrijblijvende offerte op.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?(Required)

Geef vrijblijvend je adres mee (niet verplicht).

Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Maak een afspraak en kom langs in ons Inspiration House

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij op

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.