Op zoek naar de geschikte raamdecoratie in Knokke?

Het vinden van de juiste raamdecoratie maakt je interieur helemaal af. Het heeft een grote impact op de sfeer en uitstraling van je ruimte. Wil je een moderne uitstraling, een klassieke sfeer of misschien iets Scandinavisch? Bij Qurtinz hebben we raamdecoratie, in alle kleuren en materialen die je maar bedenken kan én dat voor elk type interieur. Het resultaat zal niet alleen de uitstraling van je interieur verbeteren, maar ook je leefruimte functioneler en comfortabeler maken.

Gordijnen op maat en advies nodig voor jouw woning of appartement in Knokke?

Het kiezen van de juiste raamdecoratie is een belangrijk aspect bij het inrichten van jouw woning. Of je nu op zoek bent naar de perfecte gordijnen voor een restauratie of renovatie, nieuwbouw of bijgebouw, bij Qurtinz vind je de geschikte raamdecoratie voor alle projecten. We hechten veel belang aan persoonlijke begeleiding en komen daarom graag langs bij jou in Knokke met onze showroom aan huis. We nemen een kijkje naar de stijl en kleuren van je interieur en samen kiezen we de meest geschikte raamdecoratie, zodat alles één geheel vormt. Onze adviseurs luisteren naar jouw wensen en geven een antwoord op al jouw vragen. Dankzij Qurtinz maak jij van jouw huis een echte thuis.

Maak je afspraak online

Een volledige showroom aan huis. Helemaal gratis. Helemaal vrijblijvend. Ben je van plan je interieur (opnieuw) in te richten? We helpen je graag verder! Plan je afspraak alvast online in via het formulier op onze website, onze adviseurs komen graag bij je langs om je bij te staan met het gepaste advies.

Wij komen gratis en 100% vrijblijvend langs bij je thuis

We geloven sterk in een persoonlijke aanpak en komen met onze showroom aan huis graag bij je langs. We willen de ruimte niet enkel zien, maar ook voelen en beleven voordat we gericht advies geven. We meten de ruimte meteen nauwkeurig op en geven je een directe offerte sur place, handig toch?

Onze installateurs komen jouw raamdecoratie installeren

De geschikte raamdecoratie gekozen? Super! Onze adviseurs komen bij je langs om de gordijnen op de juiste manier te installeren. Geen paniek, na de plaatsing van de raamdecoratie wordt alles meteen opgeruimd zodat er van een vuil boeltje helemaal geen sprake is. Zo hoef jij je van niets aan te trekken en kan je op beide oren slapen.

Klaar is kees maar wij blijven beschikbaar voor eventuele opmerkingen

Onze persoonlijke aanpak? Die gaat natuurlijk verder dan onze showroom aan huis en de piekfijne plaatsing van je raamdecoratie. Heb je bepaalde vragen of nood aan een snelle oplossing bij problemen? Ook lang na fabrieksgarantie blijven we met plezier beschikbaar voor reparaties.

Laat je interieur stralen met onze raamdecoratie

De keuzes in raamdecoratie zijn bijna eindeloos en elke optie heeft zijn eigen unieke karakter en voordelen. Kom langs in ons Inspiration Point in Knokke en dompel jezelf onder in een wereld van raamdecoratie. Onze experts luisteren naar jouw wensen en behoeften en voorzien je van professioneel advies om de juiste beslissing te nemen. Samen gaan we op zoek naar de perfecte raamdecoratie die niet alleen voldoet aan jouw functionele behoeften, maar ook een prachtige uitstraling aan jouw interieur zal geven.

Laat je inspireren door realisaties in Knokke

No grid was found for: Realisaties — Knokke.

Welke stijl past jou?

Vorige
Volgende

Vraag een offerte aan

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past en legt graag een afspraak vast bij je thuis of in jouw bedrijf. Daarna maken we samen je persoonlijke en volledig vrijblijvende offerte op.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?

Geef vrijblijvend je adres mee (niet verplicht).

Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Maak een afspraak en kom langs in ons Inspiration House

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij op

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.