Op zoek naar de geschikte raamdecoratie in Kortrijk?

Raamdecoratie is meer dan alleen functioneel, het is een kans om je persoonlijke stijl tot uiting te brengen. Met een breed assortiment aan materialen, kleuren en ontwerpen, kan je raamdecoratie kiezen die niet alleen past bij het interieur van je woning, maar ook bij je eigen voorkeuren. Of je nu gaat voor de tijdloze elegantie van klassieke gordijnen of de kracht van industriële lamellen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Gordijnen op maat en advies nodig voor jouw woning of appartement in Kortrijk?

Het kiezen van de juiste raamdecoratie is een belangrijk aspect bij het inrichten van jouw woning. Of je nu op zoek bent naar de perfecte gordijnen voor een restauratie of renovatie, nieuwbouw of bijgebouw, bij Qurtinz vind je de geschikte raamdecoratie voor alle projecten. We hechten veel belang aan persoonlijke begeleiding en komen daarom graag langs bij jou in Kortrijk met onze showroom aan huis. We nemen een kijkje naar de stijl en kleuren van je interieur en samen kiezen we de meest geschikte raamdecoratie, zodat alles één geheel vormt. Onze adviseurs luisteren naar jouw wensen en geven een antwoord op al jouw vragen. Dankzij Qurtinz maak jij van jouw huis een echte thuis.

Maak je afspraak online

Een volledige showroom aan huis. Helemaal gratis. Helemaal vrijblijvend. Ben je van plan je interieur (opnieuw) in te richten? We helpen je graag verder! Plan je afspraak alvast online in via het formulier op onze website, onze adviseurs komen graag bij je langs om je bij te staan met het gepaste advies.

Wij komen gratis en 100% vrijblijvend langs bij je thuis

We geloven sterk in een persoonlijke aanpak en komen met onze showroom aan huis graag bij je langs. We willen de ruimte niet enkel zien, maar ook voelen en beleven voordat we gericht advies geven. We meten de ruimte meteen nauwkeurig op en geven je een directe offerte sur place, handig toch?

Onze installateurs komen jouw raamdecoratie installeren

De geschikte raamdecoratie gekozen? Super! Onze adviseurs komen bij je langs om de gordijnen op de juiste manier te installeren. Geen paniek, na de plaatsing van de raamdecoratie wordt alles meteen opgeruimd zodat er van een vuil boeltje helemaal geen sprake is. Zo hoef jij je van niets aan te trekken en kan je op beide oren slapen.

Klaar is kees maar wij blijven beschikbaar voor eventuele opmerkingen

Onze persoonlijke aanpak? Die gaat natuurlijk verder dan onze showroom aan huis en de piekfijne plaatsing van je raamdecoratie. Heb je bepaalde vragen of nood aan een snelle oplossing bij problemen? Ook lang na fabrieksgarantie blijven we met plezier beschikbaar voor reparaties.

Geef je interieur een persoonlijke touch met onze raamdecoratie

Geef je woning een flinke dosis eigenheid en stijl met onze raamdecoratie, want laten we eerlijk zijn, niets zegt meer ‘jij’ dan lamellen of gordijnen die jouw stijl weerspiegelen. Van subtiele tinten tot opvallende kleuren, bij Qurtinz vind je alles wat je nodig hebt om jouw ramen om te toveren tot een prachtige, stijlvolle blikvanger. Onze passie voor raamdecoratie gaat verder dan slechts het aanbieden van producten, we streven ernaar om een inspiratiebron te zijn. We delen graag ideeën, tips en trends om je te helpen bij het creëren van de gewenste sfeer in je huis. Maak een vrijblijvende afspraak voor jouw showroom aan huis en ontdek wat wij kunnen betekenen voor jou.

Laat je inspireren door realisaties in Kortrijk

No grid was found for: Realisaties — Kortrijk.

Welke stijl past jou?

Vorige
Volgende

Vraag een offerte aan

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past en legt graag een afspraak vast bij je thuis of in jouw bedrijf. Daarna maken we samen je persoonlijke en volledig vrijblijvende offerte op.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?

Geef vrijblijvend je adres mee (niet verplicht).

Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Maak een afspraak en kom langs in ons Inspiration House

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij op

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.