Dit zijn de 3 grootste trends in raamdecoratie van 2017

Je interieur is een weerspiegeling van jouw persoonlijke stijl en individualiteit. Logisch dat je die unieke uitstraling wil doortrekken in je raamdecoratie. Kies daarom gordijnen die helemaal bij jou en je woning passen. Als inspiratie geven wij je alvast de 3 populairste trends in raamdecoratie mee. Want de gerespecteerde Qurtinz-adviseurs, goed voor kwalitatief hoogstaande gordijnen en een uniek showroom aan huis-concept, verklapten what’s hot and what not in gordijnenland.

De 3 grootste trends in raamdecoratie van 2017

Welke raamdecoratie verduistert het best en welke verduisterende gordijnen vind jij het mooist? Maak je keuze uit 5 types verduisterende gordijnen:

  1. Crossover-stoffen
    Natuurlijke stoffen stralen warmte en gezelligheid uit, maar leven ook: ze zijn lichtgevoelig en je moet ze professioneel laten reinigen om rekken of krimpen te vermijden. Synthetische stoffen voelen koeler, maar zijn wel stabiel en onderhoudsvriendelijk: ze zijn perfect vormvast en je mag ze gewoon in je wasmachine gooien. Met crossover- ofwel gemengde stoffen combineer je het beste van beide werelden: een warme, natuurlijke uitstraling en vormvast onderhoudsgemak. Crossover-stoffen (10-25% natuurlijke stof, 90-75% synthetische stof) zijn hun investering dubbel en dik waard.
  2. Houten jaloezieën of horizontale lamellen
    Natuurlijke materialen zijn helemaal in en houten jaloezieën zijn daarvan het perfecte voorbeeld. Zogenaamde woodblinds combineren een strakke, authentieke uitstraling met een warme, natuurlijke toets. Bovendien zijn houten jaloezieën heel praktisch en onderhoudsvriendelijk: ze garanderen je privacy en je regelt heel gemakkelijk de lichtinval in huis. Geen wonder dat houten jaloezieën de must have-raamdecoratie van dit moment zijn. Gelakt of geolied hout, bamboe of tropisch hardhout? Alles is mogelijk, want de keuze aan kleuren en houtsoorten is groot.
  3. Gepersonaliseerde stoffen
    De trend in raamdecoratie is effen. Prints zijn al jaren minder populair, met één uitzondering: gepersonaliseerde stoffen! Mensen vragen om een specifiek RAL-kleur of een NCS-code, of ze willen een bepaald dessin of print toevoegen. Bovendien geldt dit niet alleen voor professionele toepassingen – met de subtiele toevoeging van een logo. Ook voor thuis is personaliseren hot.

Jouw raamdecoratie is persoonlijk: vraag raad aan Qurtinz

Moeite met kiezen? Vraag advies op maat van en laat je adviseren tijdens een bezoek van de Qurtinz-showroom aan huis. Je kijkt en kiest wanneer het jou past, in het comfort van je eigen woning. Zo zie en voel je zelf het verschil tussen de verschillende materialen, kleuren en afwerkingen in raamdecoratie.

Maak een afspraak en kom langs in ons Inspiration House

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij op

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.