Hierop let onze adviseur tijdens een “Showroom aan huis”-bezoek

Raamdecoratie koop je niet in een toonzaal! Want je moet op veel meer letten dan je misschien denkt bij de aankoop van gordijnen.

Waarop let onze Qurtinz-adviseur?

Wat Qurtinz zo uniek maakt zijn de huisbezoeken, ofwel onze showroom aan huis-formule. Jouw adviseur komt op afspraak (overdag of ’s avonds) bij je thuis met een waaier van stalenboeken en demomodellen. Jij kijkt en vergelijkt in alle rust en comfort in je eigen huis en ziet zo meteen het effect van de raamdecoratie op de ruimte. Zo neem je betere beslissingen. Een overzicht van de vragen die jouw Qurtinz-adviseur beantwoordt:

  1. Welke raamdecoratie is technisch mogelijk?
  • Hoeveel plaats heb je boven, onder en aan de zijkanten van je ramen? Elk type raamdecoratie heeft een ander montagesysteem en dat vraagt voldoende ruimte.
  • Komt jouw raamdecoratie boven of voor een radiator te hangen? En hoe kun je dan het warmteverlies beperken?
  • Zullen je ramen nog open en dicht kunnen met jouw favoriete raamdecoratie? Of zijn er betere alternatieven?
  • Hoe zijn je ramen gepositioneerd: N, O, Z of W? Hoe zit het met de natuurlijke lichtinval? En waar zitten de externe lichtbronnen?
  • Moet je raamdecoratie eventuele inkijk voorkomen of hou je het liever transparant?
  • Wat zijn de exacte afmetingen van je ramen? Tijdens een bezoek van onze showroom aan huis krijg je directe een gedetailleerde offerte, want wij meten ter plaatse alles eigenhandig op. Geen vage raming of ruwe schatting! Deze professionele opmeting is onze verantwoordelijkheid en meteen jouw kwaliteitsgarantie!
  1. Welke raamdecoratie is esthetisch de beste oplossing?
  • Past jouw favoriete raamdecoratie bij de stijl van je woning en je interieur?
  • Creëer je graag een harmonieus of een contrasterend kleurenplaatje? Kleuren beïnvloeden elkaar, ook neutrale tinten. Denk dus goed na over de kleur van je raamdecoratie. Kies voor toon op toon om een blendend effect te creëren. Of ga voor contrasten als je kleuren mogen knallen.

Boek nu jouw bezoek van onze showroom aan huis

Benieuwd wat onze Qurtinz-adviseur jou aanraadt? Maak nu een afspraak voor een bezoek aan huis, inclusief gouden gordijnenraad en een gedetailleerde offerte.

Maak een afspraak en kom langs in ons Inspiration House

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij op

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.