Houd de warmte binnen met thermische gordijnen

De koude winterdagen staan terug voor de deur. Met de energieprijzen die momenteel uit de pan rijzen, is het nodig dat we naar oplossingen zoeken die de hoge energiekosten wat kunnen drukken. Wintergordijnen zijn de ideale oplossing, ze houden de warmte binnen en de stilstaande lucht tussen het raam en het gordijn creëert een isolator. Kies voor een gezellige stof en breng zo niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk de warmte in huis.

Warmte creëren zonder verwarming

De keuze van jouw raamdecoratie kan een grote invloed hebben op de temperatuur van je woonruimte. Dankzij thermische gordijnen zijn de winters wat milder, ze zorgen namelijk voor een betere isolatie van je ramen en deuren. Op die manier kan je jouw ruimte laten opwarmen zonder voortdurend de verwarming op een hoge stand te moeten zetten.

Overgordijnen

Overgordijnen zijn de ideale gordijnen om de warmte binnen te houden. Gordijnen met een dikke stof en voering zijn het beste om de koude zoveel mogelijk buiten te houden. Onze stoffenkeuze voor overgordijnen is enorm groot. Met overgordijnen kan je trouwens ook eindeloos veel combinaties in je interieur maken.

Fusion collectie

Qurtinz heeft stoffen ter beschikking waar reeds een voering geïntegreerd zit, namelijk de Fusion collectie. De Fusion collectie is beschikbaar in diverse kleuren en is niet alleen stijlvol maar ook nog eens functioneel. Dankzij de voering hebben de gordijnen een extra isolerende eigenschap. Ze zullen ongetwijfeld een meerwaarde bieden aan jouw woonruimte tijdens de koude winterdagen.

Wij staan voor je klaar

Wens je graag meer te weten over onze thermische gordijnen en collecties? Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden die er zijn voor jouw woning? Neem dan zeker contact op met ons en wij tonen alle mogelijkheden aan jou met een showroom aan huis. Onze adviseurs helpen je met veel plezier met het kiezen van jouw raamdecoratie.

Maak een afspraak en kom langs in ons Inspiration House

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij op

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.