Houten jaloezieën zijn in, maar welke kies je?

Houten jaloezieën zijn helemaal in als raamdecoratie. Want de mix van natuurlijke materialen en een strak lijnenspel werkt wonderwel in elk interieurtype. Van strakke, minimalistische interieurs over moderne, landelijke woningen tot hippe Scandinavische huizen en zelfs klassieke interieurs … Welke houten lamellen jij het beste kiest? Ontdek het tijdens een bezoek van onze showroom aan huis. Onze raamdecoratie-experts gidsen je alvast door onze 3 topcollecties houten jaloezieën. Stuk voor stuk verkrijgbaar met ladderband of ladderkoord.

Budgetvriendelijke Economy-collectie houten jaloezieën

Draag jij prijs/kwaliteit hoog in het vaandel? Dan ga je vast voor de budgetvriendelijke Economy-collectie. Dé topkeuze voor standaardramen tot 270 cm. De prijs is messcherp en de afwerking perfect. Kies uit een mooie selectie standaardkleuren die helemaal afgestemd zijn op de hedendaagse interieurs. En selecteer jouw favoriete houtstructuur. Paulownia-hout is vergelijkbaar met bamboe, maar heeft een lichte houtstructuur. Bamboehout heeft een duidelijke houtnerf. En lindehout heeft een gladde structuur. Welke houtsoort verkies jij?

Premium-collectie houten jaloezieën voor grote ramen

Zweer jij bij het neusje van de zalm? Dan val je als een blok voor de houten jaloezieën van onze Premium-collectie. Maatwerk van de bovenste plank in tropisch hardhout meer bepaald Afrikaanse wilg. Wij oliën of lakken je houten lamellen in het kleur van jouw dromen. En deze Premium-collectie is je beste keuze voor grote ramen tot liefst 4,5 m! Bovendien kies je tussen lamellen van 50 of 70 mm breed. Volg daarbij de gouden raad van onze adviseurs: hoe groter je ramen, hoe breder je lamellen.

Phoenix-collectie houten jaloezieën ideaal voor verduistering

Op zoek naar houten jaloezieën voor de slaapkamer? Dan zijn de houten lamellen van de Phoenix-collectie jouw beste keuze. De jaloezieën zijn afgewerkt zonder ponsgaten waardoor er geen licht kan binnenkomen. En de optrekkoorden lopen achteraan de lamellen. De Phoenix-collectie is verkrijgbaar in 19 warme houtsoorten. Keuze uit structuur en een ruim palet aan uni kleuren. De Phoenix-collectie is verkrijgbaar in lamellen van 63 mm breed of 50 mm breed en ook hier kies je tussen een ladderband of een ladderkoord als afwerking.

Bekijk onze collecties houten jaloezieën in je eigen huis

Benieuwd naar het effect van houten lamellen in jouw interieur? Boek snel onze showroom aan huis en onze raamdecoratie-adviseurs presenteren onze collecties houten jaloezieën met plezier in jouw interieur.

Maak een afspraak en kom langs in ons Inspiration House

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij op

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.