Houten lamellen, voor een interieur met een trendy en cosy look

Nu we met zijn allen vaker thuiswerken, is je interieur misschien aan wat opfrissing toe? Op zoek naar een warm en gezellig accent in je leefruimte of bureau? Heb je al eens aan houten jaloezieën als raamdecoratie gedacht? Houten lamellen zijn een stijlvolle aanvulling op je interieur. Bovendien brengen ze een persoonlijke toets, dankzij de brede waaier aan afwerkingen.

De blikvanger in huis

Houten lamellen of houten jaloezieën geven een strakke, moderne look aan een ruimte en scheppen tegelijk sfeer, warmte en gezelligheid. Houten raamdecoratie past ook perfect in de huidige trend van natuurlijke en duurzame materialen. Wil je een unieke toets? De keuzemogelijkheden zijn eindeloos: van kleur en maat over houtsoort tot afwerking. Geolied hout of bamboe? Het kan allemaal. Combineer ze met groene planten voor een jungle-effect of kies zachte pasteltinten voor een meer Scandinavische uitstraling.

Zwarte houten lamellen

Een van dé trends zijn zwarte houten lamellen. Deze zorgen in een wit interieur voor contrast. Of zorgen met hun horizontale lijnen voor mooie visuele lijnen. Hierdoor zijn ze een echte eyecatcher. Ze bestaan met en zonder ladderband. Ben je op zoek naar een strakke, moderne versie? Dan zal de versie zonder ladderband je voorkeur genieten.

Lamellen op maat

Bij Qurtinz worden houten lamellen steeds op maat gemaakt. Om zeker te zijn dat de afmetingen perfect zijn, komt de Qurtinz adviseur steeds bij je langs om op te meten. Hierdoor ben je 100% zeker van een perfect resultaat.

Praktische raamdecoratie

Houten jaloezieën zijn niet alleen mooi en eigentijds, ze zijn ook zeer praktisch in gebruik. Je bepaalt zelf hoeveel zonlicht je op een gegeven moment in de ruimte wilt en speelt zo makkelijk met de gewenste lichtinval. Ook naar privacy toe zijn houten lamellen een troef. Bovendien zijn ze makkelijk in onderhoud. Dichtdoen en erover gaan met een natte doek of statische plumeau en de klus is geklaard.

Een veelzijdige oplossing voor elke ruimte

Deze duurzame raamdecoratie past in elke ruimte, niet alleen in je woonkamer of je bureau. In de keuken of de badkamer komen ze evenzeer tot hun recht, dankzij de vochtresistente eigenschap van het behandelde hout. Wist je trouwens dat ze ook een isolerende functie hebben? In de zomer houd je de warmte ermee buiten en in de winter gaat er minder warmte verloren. Laat de lamellen zeker op maat uitwerken, zo weet je dat ze altijd perfect aansluiten.

Gratis advies en gratis opmeten

Op zoek naar eigentijdse, unieke raamdecoratie? Met onze Qurtinz showroom aan huis adviseren we je graag in de juiste keuze voor jouw interieur. Maak snel een afspraak online.

Maak een afspraak en kom langs in ons Inspiration House

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij op

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.