Inkijk tegen gaan en je privacy verhogen? Dat doe je zo

Glasgordijnen of vitragegordijnen winnen aan populariteit. En we snappen helemaal waarom. Deze transparante stoffen bieden namelijk niets dan voordelen en mogelijkheden. Overdag geven ze je de nodige privacy maar garanderen wel nog voldoende lichtinval. Bovendien hebben ze door hun dunne, zachte textuur ook nog een esthetische meerwaarde in je interieur. ‘s Avonds bezorgen ze dan vooral veel sfeer.

Weg met pottenkijkers

Zijn je nieuwe overburen wat te nieuwsgierig? Zitten ze vaak door hun raam bij jou naar binnen te gluren? Dan zijn glasgordijnen de redder in nood. Ze lijken dan wel transparant maar zijn zeer effectief in het beperken van de inkijk van buitenaf. Jij kan dus wel naar buiten kijken, maar voorbijgangers niet naar binnen.

In welke mate ze privacy creëren, hangt af van de dikte van de stof. Voor jou is het ook mooi meegenomen want ze geven je interieur meteen een strakke, tijdloze toets.

Perfecte sfeerschepper

Glasgordijnen worden gemaakt van dunne vitragestoffen. Een heerlijk licht materiaal dat voor een natuurlijke schwung zorgt. Ze filteren het daglicht en laten het op een aangename manier in de ruimte doorschemeren. Dat schept meteen een rustige sfeer en maakt het op elk moment van de dag gezellig. Daarnaast verbeteren ze ook de akoestiek.

Ook voor jouw interieur

Ben je wel gewonnen voor dit type gordijnen, maar twijfel je nog aan al die lichte kleuren? Geen nood. Vitragegordijnen kan je in haast alle kleurtinten verkrijgen. Ook de donkere dus. Zo voelen ze zich ook thuis in, bijvoorbeeld, dark interiors. Ga dus gerust voor diep zwart, tijdloos antraciet of modieus donkerblauw.

Wanneer het donker wordt

’s Avonds en ’s nachts heb je graag wat extra privacy. Geen probleem. Combineer je vitragegordijnen met overgordijnen of vouwgordijnen. Deze overgordijnen in een dikkere stof zijn verduisterend en geven in de late uurtjes geen in- of doorkijk meer.

Voor elk wat wils

Doen glasgordijnen je toch wat te veel aan je bomma denken? Daar hebben we een oplossing voor. Want er zijn nog andere manieren om privacy te bekomen. Op zoek naar een moderne en strakke oplossing? Dan zijn lichtdoorlatende rolgordijnen in voile stof een super idee. Vouwgordijen in voile stof hebben dan weer een langere levensduur. Wil je maar een stuk van je raam bedekken? Dan behoort zelfklevend textiel zoals Squidfolie tot de mogelijkheden.

Maak een afspraak en kom langs in ons Inspiration House

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij op

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.