in Brussel

Ontdek onze realisaties in regio Brussel

Een woning weerspiegelt je persoonlijkheid. Met raamdecoratie personaliseer je je interieur. Of je nu een minimalistisch modern design, een gezellig landelijk interieur of iets daartussenin nastreeft, bij Qurtinz hebben we voor elke stijl het juiste type raamdecoratie. Laat je inspireren door onze voorgaande realisaties in regio Brussel. Onze realisaties laten zien hoe raamdecoratie het verschil kan maken in elke ruimte.

Voor welke producten werd gekozen?

In welke ruimtes?

Meer over deze realisatie

In deze moderne woonkamer in Sint-Pieters-Leeuw is de keuze voor overgordijnen in een lichtdoorlatende stof een doordachte keuze. De overgordijnen zorgen voor een prachtige, natuurlijke lichtinval in de woonkamer. De zonnestralen worden gefilterd, wat bijdraagt aan het creëren van een aangename en comfortabele leefomgeving. Het subtiel doorschijnende karakter van de gordijnen biedt privacy zonder het daglicht volledig buiten te sluiten.

Een gang is vaak een onderschatte ruimte in een huis, maar het verdient net zoveel aandacht als elke andere kamer als het gaat om raamdecoratie. Zonder raamdecoratie kunnen voorbijgangers gemakkelijk naar binnen kijken, wat ongewenst kan zijn. In deze gang in Sint-Pieters-Leeuw werd gekozen voor horizontale jaloezieën om de inkijk van buitenaf in te perken. Het strakke, witte design zorgt voor een moderne uitstraling en geeft de gang een gevoel van ruimtelijkheid.
Deze woonkamer in Scandinavische stijl werd ook voorzien van horizontale lamellen. Dit type raamdecoratie draagt bij aan het minimalistische en strakke design dat kenmerkend is voor Scandinavische interieurs. Wens je graag veel lichtinval of wil je het gezellig en knus houden? Met lamellen kan je heel gemakkelijk de lichtinval en privacy regelen door simpelweg de stand van de lamellen te veranderen.
Je badkamer is meer dan alleen een plek om jezelf op te frissen. Het is een oase van rust, een toevluchtsoord waar je kan ontspannen na een lange dag. In deze klassieke badkamer in Elsene is privacy vanaf nu een feit met horizontale lamellen. Met horizontale lamellen kan je ook eenvoudig de hoeveelheid natuurlijk licht in de badkamer regelen. Ben je ook op zoek naar de geschikte raamdecoratie? Maak jouw afspraak via Qurtinz voor een gratis showroom aan huis.

Maak een afspraak en kom langs in ons Inspiration House

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij op

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.