in Lauwe

Houten jaloezie in living te Lauwe

In deze landelijke woning in Lauwe werd na een kennismakingsgesprek beslist om voor horizontale jaloezieën of lamellen te kiezen. Hierdoor werd de landelijke stijl nog verder versterkt en kreeg het interieur een warme en huiselijke uitstraling.

Voor welke producten werd gekozen?

In welke ruimtes?

Meer over deze realisatie

De trend naar natuurlijke materialen bij landelijke woningen blijft heel sterk voelbaar in raamdecoratie. Daarom adviseerden wij bij deze woning om te kiezen voor houten lamellen die niet enkel voldoende privacy garanderen, maar ook bijdragen aan de stijl van het interieur. Bovendien kan de hoeveelheid lichtinval perfect gedoseerd worden dankzij de gemakkelijk bij te stellen lamellen. Zo kan je van een prachtig uitzicht op de tuin genieten zonder dat de zon je hierbij stoort.

De beschikbare kleuren voor deze houten lamellen zijn eindeloos, maar hier koos men voor een witte kleur op maat van het hout om een frisse look te creëren. De lamellen werden mooi ingewerkt in het raamkader zodat ze zoveel mogelijk opgaan in het interieur. Dankzij de koordbediening hang je de lamellen perfect op de stand zoals jij het wilt.

De eigenaars van deze woning zijn alvast klaar om ondergedompeld te worden in een eigentijdse inrichting met een persoonlijk karakter en een landelijke sfeer. Wij zijn alvast tevreden dat wij ons steentje konden bijdragen bij het creëren van deze ‘thuis’.

Maak een afspraak en kom langs in ons Inspiration House

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij op

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.