in Welle

Timeless chic: een modern interieur met een strak design in Welle

In dit interieur in Welle werd de elegante en strakke uitstraling versterkt door het gebruik van moderne raamdecoratie. Elke ruimte kreeg een eigen uniek type raamdecoratie, maar toch vormen ze samen een prachtig harmonieus geheel.

Voor welke producten werd gekozen?

In welke ruimtes?

Meer over deze realisatie

In de woonkamer werd gekozen voor overgordijnen in een witte stof. Deze stijlvolle raamdecoratie voegt niet alleen gezelligheid toe, maar biedt ook voldoende privacy. De gordijnen matchen perfect met de witte muren en het plafond. Het resultaat is een woonkamer waar de focus op sereniteit en elegantie ligt.

Het raam in de hal werd voorzien van horizontale lamellen. Op die manier hou je gemakkelijk nieuwsgierige blikken buiten. Ook hier vormen de lamellen een naadloos geheel met het interieur.
In de slaapkamer werd gekozen voor verticale lamellen. Deze gordijnen werden aan het plafond bevestigd en creëren een neutrale en strakke look in de slaapkamer.
De keuken en eetkamer werden voorzien van rolgordijnen in een witte kleur. Dit type gordijnen maakt het heel gemakkelijk om snel tussen licht en donker te switchen. De rolgordijnen hebben een tijdloos karakter en zorgen voor helderheid in de ruimte.

Maak een afspraak en kom langs in ons Inspiration House

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij op

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.