in Ertvelde

Moderne zwarte vouwgordijnen voor appartement in Ertvelde

In deze strakke, moderne zwart-wit-rode woonkamer werden vouwgordijnen gebruikt in een zwarte kleur. Aan de straatkant kan hierdoor perfect tot boven de radiator gewerkt worden, zonder dat de meeste warmte achter het gordijn verdwijnt. Voor de plaatsing werden uitsparingen voorzien in het spanplafond. Zo komt het vouwgordijn als het ware uit het spanplafond en wordt er zoveel mogelijk hoogte gecreëerd.

Voor welke producten werd gekozen?

In welke ruimtes?

Meer over deze realisatie

Om de privacy overdag te garanderen werd er textielfolie aangebracht op de ramen. Hierdoor kan je overdag perfect naar buiten kijken, zonder dat iemand binnen kan kijken. Bovendien haal je met textielfolie ook zoveel mogelijk natuurlijk licht naar binnen.

Gezien de inwoners van deze woning huisdieren hebben, werd er voor textielfolie gekozen. Vroeger bestond de raamdecoratie in deze woning uit paneelgordijnen en vlakwanden waar de huisdieren achter kropen en zo de stoffen vuil maakten en beschadigd hebben. Een simpele en efficiënte oplossing!
In de badkamer werd er niet enkel voor gekozen om de warmte van hout toe te voegen, we wilden ook de lichtinval optimaliseren én tegelijk ook privacy creëren. Dit zowel bij daglicht als bij gebruik van kunstlicht.

Maak een afspraak en kom langs in ons Inspiration House

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij op

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.