in Bottelare

Natuurlijk ogende stoffen voor raamdecoratie in villa te Bottelare

Om de landelijke sfeer van deze prachtige woning te behouden werkten we met heel natuurlijk ogende stoffen.

Voor welke producten werd gekozen?

In welke ruimtes?

Meer over deze realisatie

In de keuken kozen we voor de smallere ramen vouwgordijnen met een linnenstructuur. Als kleur werd voor een natuurlijke linnen tint gekozen, deze gaat perfect samen met de tint van de lemen muren. Er werd daarnaast ook een zonwerende voering toegevoegd. Deze vouwgordijnen accentueren mooi de hoogte van de ramen en houden de muren volledig vrij. Er kan perfect gespeeld worden met de lichtinval door ze hoger of minder hoog op te trekken. Aan het grote raam werd er bewust niets opgehangen. Het raam kijkt uit op het noorden en er is ook geen inkijk mogelijk. Zonlicht hoeft dus niet gefilterd te worden en privacy creëren is hier ook niet nodig. Bovendien geeft dit raam een prachtig uitzicht op de tuin, bossen en vijver.

In de woonkamer werden de vier ramen voorzien van overgordijnen, die mooi de hoogte van de ruimte accentueren. Er werd gekozen voor een stijlvolle, ronde rail, die rechtstreeks tegen het plafond bevestigd werd.
In de slaapkamer werden de overgordijnen doorgetrokken, opnieuw met een linnen stof, maar nu met een verduisterende voering en een lichtere tint. Dezelfde rail van de woonkamer werd gebruikt, maar nu met kleine pendelsteuntjes. Hier loopt de muur namelijk door boven de ramen, waardoor dit zwevend effect beter tot zijn recht komt.
In de aangrenzende badkamer vinden we dezelfde overgordijnen en rail, maar met een zonwerende voering. 100% verduistering is hier uiteraard niet belangrijk.
Tenslotte werd er in de kinderkamer een rolgordijn geplaatst, in dezelfde stof als die van de overgordijnen in de slaapkamer. Ook hier wordt de mooie landelijke stijl op die manier gevrijwaard.

Maak een afspraak en kom langs in ons Inspiration House

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij op

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.