in Reningelst

Overgordijn in living te Reningelst

Deze woonkamer in Reningelst kreeg een volledig nieuwe look dankzij de plaatsing van deze licht verduisterende overgordijnen. Gezelligheid troef waarbij niet enkel de privacy wordt gegarandeerd, maar ook een warme en gezellige sfeer gecreëerd wordt.

Voor welke producten werd gekozen?

In welke ruimtes?

Meer over deze realisatie

Elke woning is uniek waardoor een persoonlijke aanpak nodig is gebaseerd op jouw interieurwensen. Dit is uiteraard ook van toepassing op de raamdecoratie die gekozen wordt voor de inrichting van de kamers. Na advies van onze interieurarchitecten koos men in deze woonkamer voor een lichte stof om zo nog steeds voldoende natuurlijk licht binnen te laten. De soepele en natuurlijke linnenlook stof in een neutraal grijsblauw kleur wordt perfect gecombineerd met het witte interieur en de zwarte ramen. Hierdoor ontstaat een prachtig en rustgevend geheel waar men heerlijk kan vertoeven.

Ook voor de afwerking werd voldoende aandacht besteed aan de details. Al onze stoffen worden op grote breedte geweven waardoor wij een naadloze afwerking mogelijk kunnen maken. Bij deze overgordijnen werd den zijzoom en onderzoom bovendien blind gestikt voor een afwerking tot in de puntjes.

Bij de afwerking kozen we voor een wave plooi waarbij een band aan de bovenkant van het gordijn vastgezet wordt waarin haakjes gestoken worden. Hierdoor krijgt het gordijn een golvend effect wanneer ze aan de rail opgehangen wordt. Dankzij onze uitgebreide collectie kwalitatieve rails en roedes kon deze klant kiezen voor een subtiele rail die perfect aansluit bij de stijl en inrichting van de woning. Dankzij de witte uitvoering is de rail niet zichtbaar en gaat deze mooi op in het interieur.

Maak een afspraak en kom langs in ons Inspiration House

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij op

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.