in Zoersel

Een harmonieus geheel dankzij raamdecoratie in aardetinten

Bij deze prachtige realisatie in Zoersel is er gekozen voor raamdecoratie in harmonieuze aardetinten. Het resultaat is een prachtig geheel waarin de raamdecoratie de finishing touch vormt, en waarin de harmonie tussen kleur, meubels en interieur volledig tot uiting komt.

Voor welke producten werd gekozen?

In welke ruimtes?

Meer over deze realisatie

In de woonkamer werd gekozen voor horizontale lamellen in een kleur die perfect aansluit bij de kleur van het tv-meubel. De tinten van de lamellen vullen het natuurlijke licht perfect aan en creëren een zachte filter, waardoor een aangename lichtinval ontstaat in de ruimte. De horizontale lamellen zelf zijn niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. Met een eenvoudige verstelling kunnen ze de gewenste hoeveelheid lichtinval en privacy bieden, waardoor de bewoners volledige controle hebben over de sfeer en de intimiteit van de ruimte.

In de keuken werden elegante overgordijnen opgehangen in een zachte beige kleur. De zachte kleur heeft een rustgevende uitstraling en vormt een harmonieuze aanvulling op andere elementen in het interieur. Overgordijnen voegen niet alleen een vleugje elegantie toe aan de ruimte, maar bieden ook praktische voordelen. Je kan ze gemakkelijk sluiten waardoor je een aangename sfeer kan creëren tijdens het koken, eten of gezellig samenzijn.
Ook in de slaapkamer werd gekozen voor overgordijnen. Deze gordijnen spelen een cruciale rol in het creëren van de perfecte nachtrust, doordat ze een aanzienlijke hoeveelheid lichtinval blokkeren. Daarnaast zorgen ze ook voor een warme sfeer in de slaapkamer. De keuze van de kleur van de gordijnen is nauwkeurig afgestemd op de stijl van de kamer. Bovendien hebben de overgordijnen ook akoestische voordelen. Ze helpen om geluiden van buitenaf te dempen, waardoor jij in alle rust kan slapen.
De dressing werd voorzien van een rolgordijn in een bruine aardetint, dat perfect aansluit bij de maatkasten. De warme kleur zorgt voor een gezellige en uitnodigende sfeer in de ruimte. Met een eenvoudige bediening, kan het gordijn gemakkelijk worden opgetrokken of neergelaten, waardoor je de gewenste mate van privacy en lichtinval kan regelen.
In de badkamer werden overgordijnen geplaatst. Ook hier sluit de raamdecoratie weer naadloos aan bij de rest van het interieur. De overgordijnen zorgen ervoor dat je gemakkelijk de badkamer kan transformeren tot een oase van privacy en luxe. Ze bieden de mogelijkheid om je af te zonderen en in alle rust te genieten van een ontspannend bad.

Maak een afspraak en kom langs in ons Inspiration House

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij op

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.