in Vlaanderen

Vanaf nu straalt onze raamdecoratie in deze badkamers

Raamdecoratie in je badkamer is essentieel om je privacy te waarborgen, niemand wil zich namelijk blootgesteld voelen in hun badkamer. Daarnaast zorgt raamdecoratie ervoor dat je in staat bent om de hoeveelheid natuurlijk licht in je badkamer te beheersen. Als laatste creëert het een sfeervolle en stijlvolle omgeving in jouw persoonlijke oase.

Voor welke producten werd gekozen?

In welke ruimtes?

Meer over deze realisatie

In deze gezellige badkamer werden aluminium lamellen voorzien. De lamellen kunnen eenvoudig worden aangepast om de gewenste hoeveelheid natuurlijk licht binnen te laten of juist buiten te sluiten voor meer privacy. Voortaan zullen deze bewoners kunnen genieten van een ontspannend bad zonder pottenkijkers. Dankzij hun duurzaamheid blijven deze lamellen hun schoonheid behouden en zullen ze nog vele jaren meegaan.

In deze hedendaagse badkamer is eveneens gekozen voor aluminium lamellen in een eigentijdse, diepzwarte tint. Deze elegante kleur past perfect bij het stralend witte interieur van de ruimte. Het creëert een moderne luxueuze sfeer, waardoor de badkamer een oase van stijl en comfort wordt. Voortaan voelt je klaarmaken in deze badkamer niet meer aan als een routine, maar als een moment van rust in alle privacy.
Wil je graag wat charme toevoegen aan jouw badkamer? Dan zijn houten lamellen de perfecte raamdecoratie. Het gebruik van hout in de badkamer heeft de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen vanwege de warmte en gezelligheid. Met een eenvoudige beweging kan je de lamellen laten zakken, waardoor je onmiddellijk geniet van jouw privacy.
Niet alleen horizontale lamellen, maar ook overgordijnen zijn een ideale match voor jouw badkamer. In de badkamer wil je vaak ongestoord zijn en dat is precies waar overgordijnen voor zorgen. Ze zijn niet alleen heel praktisch, maar ze kunnen ook een verrassend mooie toevoeging zijn aan je badkamer. Met een breed scala aan stoffen en kleuren kan je jouw persoonlijke stijl tot uiting brengen.

Maak een afspraak en kom langs in ons Inspiration House

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij op

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.