in Vlaanderen

Keukens met Qurtinz raamdecoratie

Je keuken is het hart van je huis, waar heerlijke maaltijden worden bereid en onvergetelijke momenten worden gedeeld. Daarom is het van groot belang om deze ruimte met zorg en aandacht in te richten en daarbij mag de perfecte raamdecoratie niet ontbreken. Naast praktische doelen, is raamdecoratie ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken. Neem een kijkje naar enkele realisaties waar er Qurtinz raamdecoratie schittert in de keuken.

Voor welke producten werd gekozen?

Meer over deze realisatie

In deze keuken in Bottelaere werd gekozen voor vouwgordijnen die perfect matchen met het interieur. De warme zandkleuren van de gordijnen komen op een perfecte manier overeen met de tinten die terug te vinden zijn in de kasten en meubels. De keuze voor de details maakt van deze keuken een echte parel. Het is een aangename en gastvrije plek om te koken, te eten en te genieten van gezelligheid.

Heb je grote raampartijen in de keuken? Dan zijn verticale lamellen de perfecte keuze. Deze keuken in Eeklo werd voorzien van zwarte verticale lamellen. Het is heel eenvoudig om de lamellen te kantelen om zo de gewenste lichtinval en privacy te kiezen. Onze verticale lamellen zijn verkrijgbaar in diverse materialen, kleuren en afwerkingen. Bovendien zorgen ze voor een sfeervolle uitstraling.
Naast vouwgordijnen en verticale lamellen, zijn ook overgordijnen een geschikte keuze voor de keuken. In deze keuken in Wontergem werden overgordijnen in een lichtdoorlatende stof geplaatst. Eén van de voordelen is dat overgordijnen zorgen voor privacy. Wanneer je ‘s avonds in de keuken bezig bent, wil je niet dat voorbijgangers naar binnen kunnen kijken. Heb je last van fel zonlicht in je keuken? Met overgordijnen is dat geen probleem, in een handomdraai kan je jouw gordijnen sluiten. Heeft jouw keuken ook nood aan raamdecoratie? Aarzel niet om contact op te nemen met ons.

Maak een afspraak en kom langs in ons Inspiration House

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij op

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.