in Antwerpen

Horizontale lamellen en gordijnen in regio Antwerpen

Er zijn heel wat mogelijkheden voor raamdecoratie op maat. Kies uit een breed scala aan stoffen, kleuren en patronen om een unieke en persoonlijke uitstraling te creëren die jouw interieur naar een hoger niveau tilt. Laat je inspireren door enkele verschillende realisaties in regio Antwerpen.

Voor welke producten werd gekozen?

In welke ruimtes?

Meer over deze realisatie

In deze klassieke woonkamer in Antwerpen werd gekozen voor een combinatie van overgordijnen. De overgordijnen voegen een vleugje elegantie en charme toe aan de ruimte. De gordijnen draperen zich prachtig langs de grote ramen, waardoor ze een unieke uitstraling geven aan de woning. In deze woonkamer werden twee soorten overgordijnen gecombineerd om zowel functionaliteit als stijl te bieden: een lichtdoorlatende stof en een verduisterende stof. Met dit type gordijnen kan je heel gemakkelijk de hoeveelheid licht en privacy regelen zoals je dat zelf wenst.

Of je nu op zoek bent naar overgordijnen voor een moderne interieur of een landelijk interieur, bij Qurtinz hebben we raamdecoratie voor elk type interieur. Ontdek verschillende stijlen, kleuren en stoffen in onze collectie, zodat je jouw woonkamer kan personaliseren en zo de gewenste sfeer kan creëren.

In deze moderne bureau in Antwerpen werd gekozen voor rolgordijnen. Rolgordijnen zijn een uitstekende keuze voor raamdecoratie in een bureau, omdat ze functionaliteit, stijl en privacy bieden. Ze zijn een uitstekende keuze wanneer je je wenst af te zonderen van afleiding en een omgeving wil creëren waarin je je volledig kan concentreren op je werk. Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen en stijlen, waardoor je ze perfect kan afstemmen op de inrichting van je bureau. Ze laten bovendien nog voldoende licht door zodat je kan werken in een aangename werkomgeving met natuurlijk licht.
Ook in deze charmante woonkamer in Antwerpen werd gekozen voor overgordijnen in een lichtdoorlatende stof. Deze keuze zorgt voor een subtiele en elegante uitstraling in de ruimte. De lichtdoorlatende stof zorgt ervoor dat er een aangename hoeveelheid natuurlijk licht de kamer binnenvalt, waardoor een gezellige en uitnodigende sfeer ontstaat. De overgordijnen matchen perfect in het interieur en benadrukken de aandacht voor stijl en detail.

Maak een afspraak en kom langs in ons Inspiration House

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij op

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.