in Brugge

Onze raamdecoratie in regio Brugge al gespot?

Beschikt je woning over heel wat raampartijen en mis je het gevoel van geborgenheid? Ontdek hieronder hoe Qurtinz jouw warm nest kan creëren met het plaatsen van geschikte raamdecoratie. We hebben het alvast gedaan voor enkele woningen in de regio van Brugge.

Voor welke producten werd gekozen?

In welke ruimtes?

Meer over deze realisatie

Stap binnen in een wereld van gezelligheid en charme in deze prachtige landelijke woonkamer in Assebroek. De elegante overgordijnen brengen niet alleen een warme sfeer met zich mee, maar dienen ook als functionele elementen die de ruimte in een aangenaam zacht licht hullen terwijl ze tegelijkertijd de gewenste privacy bieden waar deze woning naar verlangt.

Kiezen voor volledige privacy of voor veel lichtinval is nog nooit zo gemakkelijk geweest met onze horizontale jaloezieën. Staat het natuurlijke gevoel centraal in je woning? Dan zijn onze houten jaloezieën jouw lifesaver. Kies je toch voor een moderne uitstraling? Aluminium jaloezieën zijn jouw go to!
Als laatste stoppen we in Sint-Kruis waar deze Scandinavische woonkamer voortaan geniet van onze rolgordijnen. Hierdoor gaat de eigentijdse stijl hand in hand met een gezellige uitstraling. De keuze van de stoffen en kleuren van de rolgordijnen werd zorgvuldig afgestemd op het interieur van de woonkamer. Hierdoor werd een harmonieuze samenhang bereikt tussen de verschillende elementen van de ruimte.

Maak een afspraak en kom langs in ons Inspiration House

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij op

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.