in Evergem

Regio Evergem geniet voortaan van op maat gemaakte raamdecoratie

Op zoek naar de perfecte afwerking voor je woning? Dan is onze op maat gemaakte raamdecoratie net hetgeen waar jouw woning naar verlangt. Laat je inspireren door onze voorgaande realisaties in regio Evergem en ontdek de ideale raamdecoratie voor jouw woning. Jouw woning verdient niets minder dan het allerbeste, en wij staan klaar om je te helpen die visie werkelijkheid te maken.

Voor welke producten werd gekozen?

In welke ruimtes?

Meer over deze realisatie

Eerst stappen we binnen in een knusse woonkamer met Scandinavische touch in Evergem. In deze ruimte is het beheren van de lichtinval en het waarborgen van privacy van groot belang. Onze horizontale jaloezieën bieden hier de perfecte oplossing voor. De bewoners kunnen altijd de gewenste sfeer creëren, of het nu gaat om een heldere ochtendgloed of een knusse avondsfeer. Daarnaast neemt de raamdecoratie niet veel plaats in beslag waardoor elk raamkader een match is.

Verken deze eigentijdse woonkamer midden in Evergem. Om de moderne stijl van het interieur voort te zetten, is er besloten om vouwgordijnen te gebruiken, ook wel bekend als “American stores”. Met zijn verschillende uitvoeringen is dit type raamdecoratie de ideale eyecatcher voor deze moderne woning.
In deze Scandinavische slaapkamer in Evergem mochten we de slaapkamer van rolgordijnen voorzien. Waarom de keuze voor dit soort raamdecoratie? In een mum van tijd heb je geswitcht van licht naar donker. Net hetgeen een slaapkamer naar verlangt.

Maak een afspraak en kom langs in ons Inspiration House

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij op

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.