in Gent

Stijvolle raamdecoratie in regio Gent

Met onze raamdecoratie op maat kan je een unieke en persoonlijke touch aan je interieur geven. Ben jij op zoek naar de perfecte raamdecoratie voor jouw interieur? Ontdek hier enkele van onze realisaties in Gent. Samen zorgen we ervoor dat jouw raamdecoratie niet alleen mooi is, maar ook perfect voldoet aan jouw behoeften.

Voor welke producten werd gekozen?

In welke ruimtes?

Meer over deze realisatie

Deze Scandinavisch getinte keuken in Gent werd voorzien van horizontale lamellen. Ze maken de keuken niet alleen helemaal af, maar ze dienen ook als praktische oplossing om de hoeveelheid licht en privacy in de keuken eenvoudig te regelen. Met raamdecoratie in je keuken zorg je voor een aangename sfeer tijdens het koken, eten of gewoon gezellig samenzijn.

In Lochristi werd ook gekozen voor zwarte horizontale lamellen in de woonkamer. De horizontale lamellen creëren een eigentijdse en stijlvolle uitstraling in de woonkamer. Het contrast tussen de zwarte lamellen en de rest van het interieur zorgt voor een opvallend effect, waarbij de lamellen fungeren als ware blikvangers in de woonkamer.
In deze woonkamer in Merelbeke werden overgordijnen opgehangen die perfect matchen met de kleuren van het interieur. Zo ontstaat er een harmonieuze en gezellige sfeer. Met overgordijnen is het heel eenvoudig om de woonkamer volledig te verduisteren en een gezellige sfeer te creëren. Dit is vooral handig wanneer je naar televisie kijkt of wanneer je wat extra privacy wenst.

Maak een afspraak en kom langs in ons Inspiration House

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij op

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.