in Roeselare

Raamdecoratie die je woning helemaal afmaakt in regio Roeselare

Ben je op zoek naar de perfecte raamdecoratie voor jouw interieur? Laat je inspireren door enkele van onze realisaties in regio Roeselare. Van luxueuze gordijnen tot moderne jaloezieën en alles daartussenin, ons gamma biedt voor elk wat wils. Samen creëren we de perfecte sfeer in jouw woning, zodat jouw ramen een echt statement maken in jouw interieur.

Voor welke producten werd gekozen?

In welke ruimtes?

Meer over deze realisatie

In deze moderne woonkamer in Roeselare werd gekozen voor zwarte houten lamellen. De houten lamellen zijn niet alleen stijlvol, maar ze zijn ook bijzonder functioneel. De bewoners kunnen met gemak de mate van lichtinval en privacy regelen door simpelweg de lamellen naar wens te kantelen. Hierdoor kunnen ze genieten van de perfecte sfeer in de woonkamer, of het nu gaat om gezellige avonden met vrienden of een moment van ontspanning.

In deze Scandinavische badkamer in Staden werden aluminium lamellen geplaatst. Naast hun opvallende uitstraling bieden aluminium lamellen ook heel wat praktische voordelen. Dankzij hun duurzaamheid en bestendigheid tegen vochtige ruimtes, zijn ze een uitstekende keuze voor de badkamer.
Overgordijnen maken deze moderne woonkamer in Roeselare helemaal af. Overgordijnen zorgen voor een warme en uitnodigende sfeer. Ze bieden ook privacy en bescherming tegen nieuwsgierige blikken, waardoor de bewoners zich op hun gemak kunnen voelen in hun eigen huis.

Maak een afspraak en kom langs in ons Inspiration House

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij op

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.