in Vlaanderen

Onze raamdecoratie schittert voortaan in deze slaapkamers

De slaapkamer is een persoonlijke plek waar je ontspanning wilt vinden. Het is de plaats waar we onze dag kunnen afsluiten en tot rust kunnen komen. Privacy is van cruciaal belang in de slaapkamer en daarom is het kiezen van de juiste raamdecoratie een belangrijke beslissing. Overgordijnen en rolgordijnen bieden een uitstekende oplossing om de privacy te waarborgen en de gewenste lichtinval te regelen. Maar onze raamdecoratie gaat verder dan alleen privacy en lichtinval. We hebben een uitgebreid assortiment aan stijlvolle en trendy kleuren en stoffen die de slaapkamer naar een hoger niveau tillen. Neem een kijkje naar enkele realisaties waar onze raamdecoratie schittert in de slaapkamer.

Voor welke producten werd gekozen?

Meer over deze realisatie

Overgordijnen zijn een echte go-to in de slaapkamer. Deze stijlvolle raamdecoratie biedt niet alleen talloze voordelen op het gebied van privacy en verduistering, maar zorgt ook voor een warme en gezellige sfeer in je slaapkamer. Overgordijnen bestaan in een dikke en verduisterende stof zodat ze ongewenst zonlicht buitenhouden, wat essentieel is voor een goede nachtrust.

Wat stijl betreft, bestaan overgordijnen in een breed scala van kleuren, patronen en stoffen. Hierdoor kan je je slaapkamer eenvoudig aanpassen aan jouw persoonlijke smaak en interieur. Of je nu de voorkeur geeft aan een romantische uitstraling met zachte pastelkleuren of een modernere en minimalistische look, bij Qurtinz hebben we gegarandeerd overgordijnen die bij jouw stijl passen.
Overgordijnen zijn ook een populaire keuze als raamdecoratie voor kinderkamers en dat is niet zonder reden. Ze bieden tal van voordelen en mogelijkheden om de kinderkamer op een leuke en functionele manier in te richten. De levendige kleuren van de stoffen geven de kamer een vrolijke uitstraling en zorgen er bovendien voor dat de kleintjes van een goede nachtrust of een dutje kunnen genieten.
Naast overgordijnen zijn ook rolgordijnen een uitstekende keuze voor de slaapkamer. Een goede nachtrust begint met een donkere en rustige omgeving. Rolgordijnen kunnen je slaapkamer in een handomdraai verduisteren, waardoor storend licht van buiten wordt buitengesloten. Een extra voordeel? Rolgordijnen nemen weinig ruimte in beslag en kunnen geplaatst worden op dakramen. Geniet jij binnenkort ook van een stijlvolle slaapomgeving? Dat kan met de raamdecoratie van Qurtinz. Maak jouw afspraak voor een showroom aan huis en ontdek onze soorten raamdecoratie in diverse kleuren, stoffen en patronen.

Maak een afspraak en kom langs in ons Inspiration House

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij op

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.