in Eeklo

Scandinavisch getint interieur voor villa in Eeklo

In deze woning met Scandinavisch getint interieur pakten we zowel de woonkamer, de keuken en het bureau onder handen. Lichtinval was hier heel belangrijk. Er was nood aan zoveel mogelijk natuurlijk licht.

Voor welke producten werd gekozen?

In welke ruimtes?

Meer over deze realisatie

Om te werken in het bureau of om een boek te lezen in de gezellige zithoek, was het belangrijk om op bepaalde momenten de rechtstreekse zonnestralen te filteren of te blokkeren. Om die reden werkten we voor deze ramen met horizontale jaloezieën in een houttint, die perfect aansluiten bij de reeds aanwezige houtkleuren.

Het grote raam in de woonkamer zorgt voor een mooi open zicht op de tuin en om dit zoveel mogelijk tot zijn recht te laten komen, kozen we voor overgordijnen. Zo kan je de kilte van de donkere raampartijen bedekken met een warme fluwelen stof, ideaal als je het tijdens de donkere winteravonden toch gezellig wil maken.
De overgordijnen werden opgehangen aan een strakke zwarte rail om een mooi geheel te vormen met de reeds aanwezige zwarte metalen accenten. Door de gordijnen aan het plafond te bevestigen, creëren we zoveel mogelijk hoogte om zo een ruimtelijk gevoel te creëren.
In de keuken werkten we met verticale lamellen. Deze zijn gemakkelijk te openen zodat je het schuifraam kan gebruiken. Tijdens het ontbijt- en avondmaal kan hinderlijk zonlicht perfect geblokkeerd worden, zonder dat je het zicht op de tuin verliest. Door met een screenstof te werken, werkt dit ook perfect warmtewerend. Voor de afwerking onderaan kozen we niet voor onderkettingen, maar werd in elke lamel onderaan een gewichtje ingestikt. Dit zorgt niet enkel voor een strakkere look, het is daarnaast ook een stuk praktischer bij het poetsen.

Maak een afspraak en kom langs in ons Inspiration House

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij op

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.