in Oudenaarde

Stijlvol interieur met subtiele grijstinten in Oudenaarde

Raamdecoratie speelt een cruciale rol in dit totaalplaatje in Oudenaarde. Er werd gekozen voor raamdecoratie in functie van het interieur. De grijstinten komen zowel terug in het interieur als in de raamdecoratie. Het subtiele kleurenpalet straalt elegantie, rust en tijdloze klasse uit, waardoor het interieur een ware eyecatcher wordt.

Voor welke producten werd gekozen?

In welke ruimtes?

Meer over deze realisatie

De keuze voor de juiste raamdecoratie is van essentieel belang voor het creëren van een perfect totaalplaatje. De woonkamer werd voorzien van stijlvolle vouwgordijnen, die zorgen voor een strakke uitstraling. Naast het bieden van privacy en het regelen van de lichtinval, dragen deze gordijnen ook bij aan het creëren van de gewenste sfeer in de woonkamer. De grijstinten van de gordijnen komen doorheen heel de ruimte terug.

De keuken en woonkamer vormen een open geheel. Om deze samenhang te benadrukken, zijn dezelfde vouwgordijnen doorgetrokken naar de keuken, waardoor er een harmonieus geheel ontstaat. De gordijnen kunnen in beide ruimtes afzonderlijk geregeld worden. Dit maakt het mogelijk om de gewenste sfeer en functionaliteit te creëren in beide ruimtes, terwijl ze toch één geheel vormen.
Naast de woonkamer en de keuken, werd ook de charmante buitenruimte voorzien van passende raamdecoratie. Horizontale lamellen in de buitenruimte zijn een goede keuze, aangezien ze een uitstekende controle bieden over de lichtinval en privacy. Door de lamellen eenvoudig te kantelen, kunnen bewoners gemakkelijk de gewenste hoeveelheid zonlicht regelen en tegelijkertijd genieten van voldoende privacy. Naast hun praktische voordelen, voegen horizontale lamellen ook een vleugje stijl toe aan de buitenruimte.

Maak een afspraak en kom langs in ons Inspiration House

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij op

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.