in Wontergem

Transparante bronskleurige overgordijnen voor villa in Wontergem

Voor de aankleding van de open leefruimte werkten we voor de grote ramen met overgordijnen in een transparante, bronskleurige stof.

Voor welke producten werd gekozen?

In welke ruimtes?

Meer over deze realisatie

In de voorziene nissen in het plafond, werkten we met kwalitatieve, gebogen standaardrails. Aangezien er voor twee ramen geen nis was voorzien, gebruikten we een rail in mat messing wat perfect samengaat met het kraanwerk in de keuken. We gebruiken dezelfde kleuren en het gouden accent van de stijlvolle stoel. Om het gordijn subtiel te onderbreken, plaatsten we houten jaloezieën in een bijpassende kleur in de twee zijramen van de uitbouw aan de keuken.

In het bureau werkten we met aluminium jaloezieën in een hoekopstelling. Deze accentueren mooi de horizontale lijn van het raam en zorgen voor de perfecte lichtinval.
In de gang boven werd aan de straatzijde gewerkt met eenzelfde houten jaloezie die we terugzien in de keuken. Door de lamellen lichtjes naar de kamer toe te kantelen, wordt er ook ’s nachts perfecte privacy gecreëerd wanneer je door de nachthal wandelt. Ondanks dat het raam kleiner is, werd toch de volledige muur bedekt om zo de breedte van de gang te accentueren.
In de badkamer was privacy uiteraard van groot belang. Er werden aluminium jaloezieën op het raam tussen de glaslatten geplaatst. Door gebruik te maken van de top-down optie met zijgeleiding, kan de jaloezie in elke gewenste stand geplaatst worden en blijft deze mooi tegen het glas hangen wanneer het raam op kantelstand geplaatst wordt. In de slaapkamers werden fluwelen stoffen gebruikt in kleuren die perfect aansluiten bij de andere accenten in de ruimte. Voor de kinderkamer werkten we hiervoor met een gebogen rail, zodat het gordijn mooi rond de houten jaloezie drapeert en de zijdelingse lichtinval op die manier ook geblokkeerd wordt.

Maak een afspraak en kom langs in ons Inspiration House

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij op

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.