Ontdek de 3 grootste trends in raamdecoratie voor 2018

Raamdecoratie evolueert mee met de grote interieurtrends. En Qurtinz houdt continu een vinger aan de pols inzake trends in raamdecoratie. What’s hot and what’s not? Je ontdekt het snel in dit artikel: onze adviseurs verklappen de grootste verschuivingen bij leveranciers én klanten.

1. Ga voor raamdecoratie met een hart van hout

Natuurlijke materialen blijven populair – ook in raamdecoratie. Dat betekent dat hout een grote trend blijft: denk aan strakke houten jaloezieën of woodblinds, maar ook aan de charme van houten shutters. Deze klassiekers zijn prachtige sfeerbrengers in landelijke en klassieke interieurs!

2. Make it personal met gordijnen

De nieuwe regel in gordijnenland? Er zijn geen regels meer! Ga dus gerust voor een persoonlijke mix: kies je favoriete type raamdecoratie en combineer verschillende prints in één raampartij. Of verras met één kleur maar verschillende raamdecoratie-oplossingen. Zolang het maar speels en creatief is mag alles! Personaliseren is ook hot in prints (bijv. subtiel logo), dessins en kleuren. Vraag een ontwerp en een digitale simulatie aan je Qurtinz-adviseur!

3. Overgewaaid uit Nederland: plissé- en duettegordijnen

Bij onze noorderburen zijn ze even gewoon als een broodje kaas. Maar nu heeft ook de Vlaming het plissé- of duettegordijn ontdekt. Dankzij gracieuze plooitjes transformeert deze verfijnde, elegante vorm van raamdecoratie elke ruimte tot een warm nest! Weinig ruimte boven en naast het raam? Geen probleem: met het easy click system hangen jouw plisségordijnen vast met magneetstrips.

Je favoriete raamdecoratietrend nu in jouw interieur?

Helemaal weg van één van deze raamdecoratietrends? Bekijk dan het potentiële effect in jouw interieur! Boek nu een afspraak met onze showroom aan huis en onze Qurtinz-adviseur demonstreert ter plaatse een waaier van stalen en kleuren: overdag of ‘s avonds. Rustig kijken en kiezen was nog nooit zo gemakkelijk!

Maak een afspraak en kom langs in ons Inspiration House

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij op

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.