Qurtinz breidt uit met overname Decora Zelzate

Qurtinz neemt de afdeling raamdecoratie en binnenzonwering van Decora over. Zo is de continuïteit in de verkoop en in de dienst na verkoop gegarandeerd. Decora-klanten kunnen voortaan terecht bij de experts van Qurtinz met al hun vragen en wensen. Gezien de specialisatie in raamdecoratie, nam Qurtinz de Decora-afdelingen vloerbekleding, verf en behang bewust niet mee over.

Belangrijk op Vlaamse markt

De overname viel op het juiste moment voor Qurtinz. Het past in hun plannen om een essentiële speler te worden op de Vlaamse markt. “We werken over heel Vlaanderen en in Brussel”, vertellen de ambitieuze zaakvoerders Geert Raemaekers en Steven Haneca (zie foto). “We focussen op correct geplaatste kwaliteitsproducten op maat, gekoppeld aan een uitstekende service. Wanneer een zaak met een gelijkaardige missie en goede reputatie stopt, zijn we geïnteresseerd in een overname. Zoals hier bij Decora gebeurde. Het extra pluspunt is dat de zaak vlakbij ligt.”

Qurtinz heeft naast de uitvalsbasis met showroom in de Doornzeelsestraat in Evergem en een showroom in Roeselare nu ook een filiaal in Zelzate. Binnenkort plannen we een extra showroom in Antwerpen. Geen traditionele winkels dus, maar in de showrooms kan je, op afspraak, uitgebreid inspiratie opdoen.

Persoonlijke service

Al 10 jaar is Qurtinz een gevestigde speler in de wereld van raamdecoratie. “We geloven in een persoonlijke aanpak en spelen in op de verwachtingen van onze klanten. Van daaruit ontwikkelden we het unieke winkelconcept showroom aan huis”, vertellen beide heren. “Een van onze adviseurs komt vrijblijvend en gratis bij je langs met stalen en stoffen. Samen stellen jullie in alle rust je droominterieur samen. Zo ben je niet alleen zeker van je keuze, je hebt ook de stoffen al eens in de ruimte gezien waar ze later opgehangen worden.”

Ontdek meer over Qurtinz, hun filosofie en hun manier van werken.

Maak een afspraak en kom langs in ons Inspiration House

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij op

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.