Qurtinz in zee met M Deco Stores: samen voor nog betere raamdecoratie

Qurtinz staat voor interieurdecoratie op maat, mét kwaliteitsgarantie. Om u als klant een nog ruimer aanbod en betere service aan te bieden, besloten we om vanaf 1 mei samen te werken met M Deco Stores. Specialist in raamdecoratie en binnenzonwering met dertig jaar ervaring.

De naam Qurtinz blijft behouden. Dankzij het partnership met M Deco Stores geniet u namelijk van een nog ruimer assortiment raamdecoratie. Voor de rest verandert er weinig: u blijft als klant zeker van raamdecoratie van topkwaliteit, voor elke stijl, tegen de juiste prijs en met een uitstekende herstelservice als back-up.

Interieurdecoratie kiezen, thuis in je vertrouwde omgeving

Magda, de voormalig zaakvoerder van M Deco Stores, vervoegt ons team van Qurtinz-adviseurs. Ze komt – net als de andere adviseurs – graag gratis en vrijblijvend bij u langs voor advies. Ons persoonlijk advies aan huis is bij Qurtinz uitgewerkt in de heel persoonlijke formule Showroom aan huis. Tijdens onze Showroom aan huis, kiest u thuis in alle rust en in uw vertrouwde omgeving de ideale raamdecoratie of zonwering voor uw interieur. Zowel overdag als ‘s avonds.

Doet u liever eerst inspiratie op in een van onze showrooms?

Qurtinz beschikt nu over twee showrooms waar ons volledige aanbod tentoongesteld wordt. Als bezoeker kunt u dus vanaf heden terecht in zowel onze showroom in de Slijperstraat 62 in 8840 Oostnieuwkerke als in onze nieuwe showroom in de Doornzeelsestraat 72 in 9940 Evergem.

Beide showrooms werken uitsluitend op afspraak, dus graag een belletje op voorhand. Maar vergeet niet dat we gratis en vrijblijvend bij u thuis langskomen.

Maak een afspraak en kom langs in ons Inspiration House

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij op

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.