Qurtinz presenteert: op-en-top Belgische raamdecoratie van Inside

Wij kennen de wereld van de raamdecoratie als onze broekzak en bouwden een stevige relatie op met nationale en internationale fabrikanten. Maar alleen het beste is goed genoeg voor jou. Daarom selecteerden wij met Qurtinz het neusje van de zalm: gerenommeerde gordijnen van merken met naam én baanbrekende, innoverende spelers … Kortom, raamdecoratie waar wij voor 100% achter staan op vlak van design en functionaliteit. Op deze blog zetten wij geregeld één van deze topmerken in de kijker. Vandaag is de Belgische klepper Inside aan de beurt.

In the spotlights: topmerk Inside

Wie zijn interieur wil laten stralen met de juiste raamdecoratie zit helemaal goed bij Inside. Want je kiest uit een ruim aanbod vouwgordijnen en overgordijnen, rolgordijnen en paneelgordijnen, maar ook de trend van het moment: houten jaloezieën. Bij Inside vind je zeker de perfecte finishing touch voor jouw interieur. Maar wat maakt Inside-raamdecoratie nu zo speciaal?

  1. Inside staat voor op-en-top Belgisch design

Het Inside-gamma is ronduit inspirerend. Altijd opnieuw ontdek je revolutionaire trends, frisse collecties, hippe kleuren en innoverende stoffen. Inside-raamdecoratie is net dat tikkeltje anders. Bovendien ontwerpt Inside al hun raamdecoratie-collecties in eigen land. Dat betekent dat zij garant staan voor op-en-top Belgisch design en vakmanschap.

  1. Innovatie troef bij Inside

Functionaliteit en design gaan hand in hand bij raamdecoratie van Inside. Dankzij een unieke combinatie van sterke automatisering en ambachtelijke, gedetailleerde afwerking is Inside een unieke speler op de raamdecoratiemarkt. De fabricatie gebeurt in de weverij in Tielt, de handmatige afwerking in het confectieatelier in Roeselare.

  1. Inside: kwaliteitslabel met klasse

De passie voor textiel spat van de gordijnen bij Inside. De stoffen zijn stuk voor stuk van topkwaliteit: van lichtdoorlatende tot verduisterende stoffen. Bovendien vind je er ook oplossingen voor bijzondere raampartijen. Denk aan geautomatiseerde besturing, vouwgordijnen tot 10 m breed of specifieke uitvoeringen voor schuine ramen, …

Maak een afspraak en kom langs in ons Inspiration House

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij op

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.