De perfecte raamdecoratie voor jouw badkamer

Raamdecoratie is een onmisbaar aspect van elke badkamer. Stel je voor: je komt thuis na een vermoeiende dag en ontspant in een warm bad. Het enige wat nog ontbreekt is privacy zodat je volledig tot rust kan komen. Raamdecoratie is de perfecte oplossing, het zorgt niet alleen voor de nodige privacy, maar draagt ook bij aan de sfeer en het uiterlijk van je badkamer. Als je bedenkt hoe vochtig een badkamer kan zijn, is het belangrijk om het juiste type raamdecoratie te kiezen. Wij geven je alvast enkele mogelijkheden voor raamdecoratie zodat jij zorgeloos kan genieten van een bad zonder je druk te hoeven maken over nieuwsgierige blikken van buitenaf.

Aluminium lamellen

Populaire raamdecoratie die we vaak zien terugkomen in badkamers zijn aluminium lamellen. Enerzijds zorgen ze voor een strakke moderne uitstraling en anderzijds hebben ze ook heel wat praktische voordelen. Zo zijn aluminium jaloezieën bijvoorbeeld heel gemakkelijk te onderhouden en te reinigen. Bovendien bieden ze een uitstekende lichtregeling dankzij de eenvoudige optrek-en regelsystemen, waardoor je altijd de juiste sfeer kan creëren in je badkamer. Je geniet op elk moment van de dag van het mooiste daglicht, terwijl je toch je privacy behoudt. 

Aluminium lamellen zijn zeer geschikt voor je badkamer aangezien ze heel goed bestand zijn tegen vocht. Zo blijven je lamellen na blootstelling aan vocht nog jarenlang in topconditie! Het is niet alleen een slimme, maar ook een stijlvolle keuze om je badkamer te voorzien van aluminium lamellen. 

Houten lamellen

Ook houten lamellen zijn perfect geschikt als raamdecoratie voor jouw badkamer. Net zoals aluminium lamellen zorgen ze voor privacy en maken ze het mogelijk om te spelen met de hoeveelheid lichtinval. Je kan de lamellen eenvoudig kantelen om te genieten van een uitzicht, maar je kan ze ook volledig afsluiten voor meer privacy. De natuurlijke uitstraling van houten jaloezieën zorgt bovendien voor een warm gevoel en geeft je badkamer een gezellige look. Hierdoor voel je je meteen op je gemak om te ontspannen en tot rust te komen. 

Wist je dat houten lamellen bestaan in een breed scala aan houtsoorten, waaronder het tropische abachi. Dit hardhout is ideaal voor gebruik als raamdecoratie in de badkamer, waar vochtige temperaturen heersen. Het is dan ook geen verrassing dat deze houtsoort vaak gebruikt wordt in sauna’s waar de hitte en vochtigheid naar ongekende hoogtes kunnen stijgen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20180425-HorizontaleJaloezieen-Landelijk-Badkamer-Itegem-1-1.jpg

Door te kiezen voor de juiste raamdecoratie van Qurtinz maak je van je badkamer niet alleen een functionele ruimte, maar ook een gezellige plek waar je graag tijd in doorbrengt. Heb je nog twijfels welk type raamdecoratie jij nodig hebt? Onze experts komen heel graag bij jou langs met onze vrijblijvende showroom aan huis

Maak een afspraak en kom langs in ons Inspiration House

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij op

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.