Raamdecoratie kiezen? 8 redenen om een showroom aan huis te boeken

Raamdecoratie kiezen in een showroom is niet gemakkelijk: het kunstlicht beïnvloedt de kleuren, je ziet het effect niet op je interieur, je moet de verkoper delen met andere klanten en je weet niet of je met technische beperkingen moet rekening houden, … Daarom bedacht Qurtinz een uniek winkelconcept voor gordijnen: de showroom aan huis, compleet met stalen en fotoboeken. Deze unieke manier van raamdecoratie kiezen biedt heel wat voordelen.

Waarom raamdecoratie kiezen via een showroom aan huis?

  1. Advies op maat van je interieur

De lichtinval en de oriëntatie van je woning, de afmetingen en het openingsmechanisme van je ramen, … Er zijn heel wat zaken waar je moet aan denken bij het kiezen van raamdecoratie of gordijnen. Met een adviseur bij jou thuis weet je waarop je moet letten.

  1. Raamdecoratie die perfect past bij jouw architectuur en woonstijl

Strak of klassiek, landelijk of minimalistisch? Je raamdecoratie is de kers op de taart van jouw interieur. Maar … gordijnen kunnen je inrichting ook maken of kraken. Laat je daarom adviseren met een showroom aan huis. Zo zie je met je eigen ogen wat werkt en wat niet.

  1. Geen technische problemen achteraf

Misschien is niet elk type raamdecoratie geschikt voor jouw ramen: is er te weinig plaats bovenaan, onderaan of naast je raampartij? Of hebben jouw raampartijen een uitzonderlijke vorm of maat? Met een bezoek van een showroom aan huis weet je wat wél mogelijk is.

  1. Geen files of parkeerproblemen

Showrooms bezoeken kost tijd: rondrijden en parkeren, advies vragen en vergelijken, … De meesten onder ons – met een drukke baan, kinderen, enz. – besteden die kostbare tijd liever aan iets anders. Met een showroom aan huis kijk en vergelijk je comfortabel bij je thuis.

  1. Kijken en kiezen zonder afleidingen

In een klassieke toonzaal moeten verkopers hun aandacht verdelen over verschillende klanten. Bovendien geven ze niet alleen advies: ze maken bestelbons op, ze bedienen de kassa, ze kleden de winkel aan. Dat maakt het vaak moeilijk om advies op maat te krijgen.

  1. Persoonlijke aanpak

Eén adviseur, één klant: dat betekent focus. Een persoonlijke aanpak zorgt niet alleen voor een 100% pasklaar resultaat. Het gaat ook veel sneller en efficiënter en je kijkt en vergelijkt met je eigen zintuigen. Zo zie en voel je zelf het verschil tussen materialen en texturen.

  1. Sneller en efficiënter

5 verschillende winkels bezoeken om te kijken en te vergelijken is niet alleen tijdrovend, het is weinig efficiënt. Vaak is het bovendien appelen met peren vergelijken, en heb je het vergelijkingsmateriaal niet bij de hand. Of moet je beslissen op basis van een foto of folder.

  1. Jij kiest je moment

Met een showroom aan huis kun je shoppen wanneer het jou best uitkomt: overdag, ’s avonds of zelfs in het weekend. De Qurtinz-adviseurs brengen een uitgebreid pakket aan stalen en stoffen, materialen en kleuren mee naar je huis. Kijken en kiezen wordt kinderspel.

Showroom aan huis boeken?

Raamdecoratie kiezen in alle rust en met kennis van zaken? Dat doe je met een bezoek van de Qurtinz-showroom aan huis. Vraag meer info of maak meteen een vrijblijvende afspraak.

Maak een afspraak en kom langs in ons Inspiration House

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij op

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.