Showroom aan huis op bezoek bij Sofie Dumont

Proficiat met je raamdecoratie Sofie! Waarom koos je voor de slaapkamer?

Dankjewel zeg, super content van! Ik ben van nature een happy madame dus van licht heb ik geen schrik maar in de slaapkamer is dat een ander verhaal… Ik heb een enorm druk leven: van shoots, naar workshops, events enzoverder. Wanneer ik ’s avonds mijn bed inspring moet het dus absoluut donker zijn. De overgordijnen die mijn partner Wim, dochtertje Grace en ik kozen voor de slaapkamer zijn geweldig mooi, zacht én volledig verduisterend. Top! Grace sliep tot voor kort met zo’n lapje voor haar ogen, ook dat is verleden tijd. Sinds de gordijnen blijft het langer stil ’s ochtends heb ik het gevoel (lacht)!

Wat vind je van het Showroom aan Huis concept van Qurtinz?

Zoals ik al zei zit mijn agenda nogal vol en is een afspraak maken met mij niet zo evident. Via de online tool van Qurtinz hadden we vrijwel meteen een afspraak beet, dankzij de flexibiliteit van jullie systeem. Steven kwam met een brede glimlach bij ons thuis, scande de ruimte, nam zorgvuldig alle maten op en deed ons een voorstel: overgordijnen die perfect in harmonie zijn met onze slaapkamer én uiteraard volledig verduisterend. Enkele weken later was de plaatsing een feit, inclusief witte handschoentjes om de stoffen niet te beschadigen. It’s in the details & I like it! Ook benieuwd? Maak dan snel een afspraak online.

Heeft dat advies je keuze beïnvloed?

Eigenlijk wel, initieel dacht ik voor rolgordijnen te gaan maar Steven overtuigde me van het nut én gemak van overgordijnen. Maar oh my god… toen moest ik nog een kleur kiezen, niet gemakkelijk wanneer er vijf boeken aan stoffen voor je neus liggen. Gelukkig werden er snel enkele kleuren uitgefilterd omdat ze niet bij de kleur van onze meubelen paste en hakte ik de knoop na een ja/nee/ja/nee-strijd door! We kozen uiteindelijk voor een verduisterend gevoerde stof AIDA 25. Het persoonlijk advies én de dingen die je in een showroom buitenshuis anders niet ziet zijn écht wel de grote pluspunten van Qurtinz. En die exentrieke baard van Steven natuurlijk, haha!

Het resultaat

Wil je de nieuwe raamdecoratie van Sofie Dumont ook eens zien of heb je gewoon zin in een lekker gerecht? Neem dan zeker en vast een kijkje op haar Instagram pagina.

Maak een afspraak en kom langs in ons Inspiration House

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij op

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.