Waarom Zoomtech de ideale techniek voor jouw raamdecoratie is

Techniek ziet er niet altijd even mooi uit, maar laat dat nu net hetgeen zijn waar we bij Qurtinz wel naar streven: het stijlvol en afgelijnd inrichten van je ruimtes. De Zoomtech-technologie biedt daarvoor de ideale oplossing.

Privacy met de perfecte lichtinval

Grote en brede ramen zijn helemaal in de mode. Ze geven veel lichtinval, vergroten de ruimte en zorgen voor een samensmelting met de buitenomgeving. Toch is er soms een nadeel aan verbonden, want deze grote ramen bieden amper privacy. Om de privacy te bewaren is het kiezen voor rolgordijnen hierbij een goede optie. Rolgordijnen zijn de beste hulpmiddelen voor het recupereren van zonne-energie en het regelen van de intensiteit. Zo kan een optimaal comfort bereikt worden en kan het energieverbruik beter worden geregeld. 

Zoomtech helpt je verder

Het plaatsen van rolgordijnen bij zo’n brede ramen is echter niet altijd even haalbaar. Ramen van een vijftal meter breed vergen heel wat textiel en zware techniek, iets wat niet altijd even aantrekkelijk oogt. De Zoomtech-technologie werd ontworpen om dit te vermijden.

Het is een rolgordijnoplossing die werd ontworpen om te voorkomen dat de buis waar de gordijnen aan hangen kan plooien. Waar een rolgordijn van 5 meter normaal een buis van 15 centimeter nodig heeft, kan dat door Zoomtech met een buis van slechts 5 centimeter. Wij bij Qurtinz maken bij onze breedste rolgordijnen ook gebruik van deze techniek. 

Meer techniek voor meer comfort

Naast de Zoomtech-technologie, hebben wij ook nog de X-Block-technologie in ons gamma ter ondersteuning van de rolgordijnen. X-Block is een technologie die hand in hand gaat met Zoomtech. Voor sommigen is een 100% volledige verduistering zeer belangrijk, ook als er werd gekozen voor eindeloze ramen. Daarom bieden wij een oplossing met X-block. Met zowel een verduisterende cassette als profielen langs de zijranden bieden we de ultieme afsluiting aan. Dit zorgt ervoor dat er geen enkel streepje licht naar binnen kan. 

Waarom kiezen voor rolgordijnen? 

Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in oneindig veel kleuren, stoffen en structuren. Naarmate de aanpassingen hiervan creëer je de eigen gewenste esthetiek. 

Je kan bovendien heel snel switchen tussen donker of licht. Daarnaast word je privacy gegarandeerd, heb je een warmtebuffer en zijn ze bruikbaar in vochtige ruimtes. Met onze verschillende soorten rolgordijnen vind je zeker de raamdecoratie van je dromen. 

Ben je nog niet helemaal zeker welke rolgordijnen perfect bij je ruimte passen? Maak dan een afspraak voor de showroom aan huis. We komen tot bij jou en bekijken je interieur en ruimtes. Aan de hand daarvan bieden wij advies op maat. Neem contact op via info@qurtinz.be of +32 473 37 34 38

Maak een afspraak en kom langs in ons Inspiration House

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij op

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.