Welk type raamdecoratie past in een modern interieur?

Heb jij een modern interieur met strakke lijnen en een functioneel design? Een modern interieur straalt luxe en klasse uit op een eenvoudige manier. Er wordt vaak gebruik gemaakt van neutrale kleuren zoals wit, zwart en grijs om rust te creëren. Welk type raamdecoratie past nu het best in een modern interieur? Houten lamellen passen ongetwijfeld heel goed in dit type interieur.

Houten lamellen op maat

Houten jaloezieën creëren een prachtig lijnenspel en een sublieme schaduw op je vloer of wand. Ze maken je interieur ook echt gezellig. Onze houten lamellen op maat zijn niet alleen eigentijds, maar ze zijn ook praktisch. Ze geven je de mogelijkheid om lichtinval en privacy aan te passen naargelang je behoefte. Zo kan jij op elk moment van de dag genieten van de perfecte lichtinval.

Hoe kies je de juiste lamellen?

Houten lamellen bestaan in heel veel diverse mogelijkheden. Bij Qurtinz is het mogelijk om jouw houten lamellen op maat een persoonlijke toets te geven, kies de lamellen die bij jouw smaak en interieur passen. In ons gamma hebben wij heel wat keuze uit verschillende kleuren en materialen. Zo kan je kiezen voor gelakt, geolied of tropisch hout, maar ook bamboe.

Ontdek onze lamellen tijdens een showroom aan huis

Wist je dat wij vrijblijvend bij je langskomen met onze showroom aan huis? We laten je kennis maken met ons uitgebreid gamma aan raamdecoratie. Onze adviseurs kunnen de ruimte zien en voelen en bespreken samen met jou welke raamdecoratie geschikt zou zijn voor jouw ruimte en type interieur. We stellen ter plaatse een offerte op en geven je graag alle uitleg.

Wij staan voor je klaar

Ben jij helemaal klaar om jouw modern interieur een make-over te geven? Wij zorgen dat jij de houten jaloezieën krijgt waar je altijd al van gedroomd hebt! Geef ons een seintje en wij helpen je graag! Geef ons een seintje via +32 473 37 34 38 of info@qurtinz.be.

Maak een afspraak en kom langs in ons Inspiration House

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij op

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.