Wij komen aan huis met onze showroom

Bij Qurtinz geloven we heel sterk in een persoonlijke aanpak. Dankzij onze showroom aan huis komen wij vrijblijvend langs bij je thuis om je te laten kennismaken met onze diensten en producten.

Boek jouw showroom aan huis

Bij Qurtinz geloven we heel sterk in een persoonlijke aanpak. Dankzij onze showroom aan huis komen wij vrijblijvend langs bij je thuis om je te laten kennismaken met onze diensten en producten. Wanneer we bij jou aan huis komen, kunnen we de ruimte zelf voelen en zien en op die manier gericht advies geven. Onze adviseurs gaan samen met jou op zoek naar de geschikte raamdecoratie en stellen ter plaatse een offerte op maat op.

Ga je akkoord met het plan en sla je de handen in elkaar met Qurtinz? Dan komen wij jouw gekozen raamdecoratie installeren. Steeds met de beste zorgen gaan we aan de slag. Na afloop van de installatie kuisen wij alles net op zodat je niet eens doorhebt dat wij bij jou langs zijn geweest.

Na plaatsing, kan je altijd bij ons terecht met je vragen of problemen. Ook lang na fabrieksgarantie blijven we met plezier beschikbaar voor reparaties.

Klinkt dit goed volgens jou? Dan rest er jou nog maar één ding en dat is ons een seintje geven zodat wij jouw raamdecoratie mogelijk kunnen maken. Geef ons een seintje via +32 473 37 34 38 of info@qurtinz.be of plan jouw afspraak in voor je showroom aan huis.

Ontdek onze Inspiration Houses

Je kan ook altijd eens binnenspringen in onze Inspiration Houses om de verschillende mogelijkheden voor jouw raamdecoratie te ontdekken. In deze inspirerende ruimtes nemen we je mee op pad in de verschillende soorten raamdecoratie. Gaande van lamellen tot de klassieke overgordijnen: alles komt hier aan bod! Wij adviseren je met veel plezier doorheen jouw keuze.

Wij hechten een groot belang aan een persoonlijke aanpak waardoor wij onze diensten zo goed en zo duidelijk mogelijk willen overbrengen in deze Inspiration Houses. Zo kan jij voortaan bij ons terecht in Antwerpen, Roeselare, Gent, Evergem, Leuven of Knokke-Heist. Neem een kijkje naar de openingsuren van onze Inspiration Houses.

Maak een afspraak en kom langs in ons Inspiration House

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij op

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.