Zelfklevend textiel of Squid folie: de revolutie in gordijnen

Squidfolie, wat is dat? Simpel uitgelegd: een transparant laagje textiel om op het raam te kleven. Een zelfklevend gordijn, zeg maar. Wat moet je er nu mee aanvangen, in welke ruimtes gebruik je het en wat zijn de voordelen? Alle antwoorden op je vragen vind je hier. Een beperkt budget of geen grote liefhebber van traditionele gordijnen? Toch ben je met recht gesteld op je privacy en wil je je ramen afdekken. Dan is Squid een eenvoudige, snelle oplossing voor alle soorten en formaten ramen. Het glasgordijn 2.0, als het ware. Toch heeft deze nieuwe trend in de gordijnenwereld wat uitleg nodig.

Wat is Squid?

Een zelfklevend gordijn, om het even eenvoudig uit te drukken. Squidfolie is een 100% Belgische uitvinding en wordt geproduceerd in Tielt. De folie bestaat volledig uit polyester. Ze is doorzichtig van binnen naar buiten. Zo heb je overdag geen inkijk, maar kan je zelf wel naar buiten kijken.

Hoe gebruik je Squid?

Eenvoudig: je kleeft de folie meteen tegen het raam en klaar. Je knipt de stof vervolgens af, afhankelijk van de grootte van je raam. Of je bestelt ze meteen op maat. Hangt de folie toch wat scheef? Je neemt ze makkelijk weer weg om te corrigeren. Squid laat geen lijmresten na. Perfect voor een DIY-er of iemand met twee linkerhanden.

Waarom geen plastic folie?

Geef maar toe, plastic folie op een raam hangen is prutswerk. Squid is dat niet. Het is een degelijk en duurzaam materiaal dat heel makkelijk te plaatsen is. De plastic folie verwijderen en herbevestigen is geen eenvoudig taakje. Met Squid maak je het jezelf dus veel makkelijker. Bovendien is stof een warm materiaal dat veel sfeer in een ruimte brengt.
Hang je plastic folie in een vochtige ruimte zoals een badkamer, dan gaat die al snel bellen vertonen of loskomen. Squid is vocht- én zonbestendig. De stof zal met andere woorden ook niet verkleuren.

Welke kleur kies je?

Squidfolie is beschikbaar in zes natuurlijke kleuren. Zo past het perfect in zowel strakke, moderne interieurs als in meer landelijk of klassiek ingerichte huizen. Maak een afspraak met de Qurtinz showroom aan huis expert om de kleurstalen te bekijken.
Je keuze voor een bepaalde kleur kan afhangen van je interieur. Weeg bij je keuze het verschil tussen de donkere en lichte tinten af. Hoe lichter de kleur van de folie is, hoe meer privacy je binnen hebt. Kies je voor een donkerdere tint dan kijk jij makkelijker naar buiten.

Wat zijn de voordelen van Squid?

Squid heeft heel wat te bieden voor elk type interieur. We zetten de belangrijkste voordelen van deze zelfklevende gordijnen nog even op een rijtje:
• Zelfklevend
• Zonwerend
• Stijlvol
• Vochtbestendig
• Veelzijdig
• Onderhoudsvriendelijk
• Geen inkijk

Ben je helemaal overtuigd van dit product of wil je er toch meer over weten? Neem snel contact op en we helpen je op weg.

Maak een afspraak en kom langs in ons Inspiration House

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij op

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.