Zorg voor gezelligheid met glasgordijnen

Het kiezen voor glasgordijnen of voile gordijnen is de ideale optie als je gezelligheid aan de ruimte wil toevoegen, maar toch niet wil inboeten voor privacy. Glasgordijnen kennen vele benamingen zoals vitrage of voile gordijnen. Ze laten een maximale hoeveelheid licht binnen en houden pottenkijkers buiten, naargelang de lichtdoorlatendheid die je kiest.

In alle geuren en kleuren 

Glasgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren. Daarnaast heb je ook de keuze uit stoffen met een meer verduisterend of lichtdoorlatend effect. Je vindt ze dus in letterlijk elke stijl waardoor ze in bijna elk interieur passen. Zoals de naam zelf zegt worden ze gemaakt uit voile, een duurzame stof die heel wat voordelen biedt. 

Voordelen van glasgordijnen

Glasgordijnen zijn voor veel mensen interessant aangezien er zelf kan worden beslist hoe ze worden ontworpen. De kleur en mate van transparantie bepaal je volledig zelf.

Je krijgt de perfecte lichtinval, het licht wordt toch gefilterd en de inkijk wordt verminderd. Het biedt dus de ideale combinatie om jouw interieur gezellig en praktisch te maken. 

Esthetiek

In tegenstelling tot wat veel mensen denken zijn glasgordijnen zeker niet passé. Ze zijn vrij neutraal, dus passen in bijna elk interieur. Om dit te bewijzen geven we enkele tips mee. 

Wanneer je voor een moderne en industriële stijl kiest, kies je best voor zeer lichtdoorlatende glasgordijnen in een donkere kleur. Deze komen helemaal tot hun recht als ze worden gecombineerd met donkere meubels. 

Hou je eerder van landelijk? Kies dan voor een lichte kleursoort met eventuele fijne motieven. Bij deze soort glasgordijnen passen houtachtige meubels met een warme uitstraling. 

Wil je meer inspiratie? Neem dan zeker een kijkje bij onze voorgaande projecten. 

Wil je de lichtinval in je ruimte behouden, maar hou je van je privacy? Dan is het kiezen voor glasgordijnen zeker een optie. We helpen je graag verder met ons advies op maat en onze showroom aan huis. Je vindt alvast hier meer info over onze glasgordijnen. 

Maak een afspraak en kom langs in ons Inspiration House

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij op

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.