Op zoek naar de geschikte raamdecoratie in Antwerpen?

Met raamdecoratie geef je jouw interieur de finishing touch die het verdient. Niet alleen zorgt raamdecoratie voor de perfecte dosis licht en privacy, maar het geeft ook een gezellige sfeer aan de ruimte. Elke woning heeft zijn eigen unieke karakter en verdient daarom de bijpassende raamdecoratie. Bij Qurtinz hebben we een ruim aanbod zodat jij ongetwijfeld de perfecte raambekleding vindt die naadloos aansluit bij jouw persoonlijke stijl en interieur.

Gordijnen op maat en advies nodig voor jouw woning of appartement in Antwerpen?

Het kiezen van de juiste raamdecoratie is een belangrijk aspect bij het inrichten van jouw woning. Of je nu op zoek bent naar de perfecte gordijnen voor een restauratie of renovatie, nieuwbouw of bijgebouw, bij Qurtinz vind je de geschikte raamdecoratie voor alle projecten. We hechten veel belang aan persoonlijke begeleiding en komen daarom graag langs bij jou in Antwerpen met onze showroom aan huis. We nemen een kijkje naar de stijl en kleuren van je interieur en samen kiezen we de meest geschikte raamdecoratie, zodat alles één geheel vormt. Onze adviseurs luisteren naar jouw wensen en geven een antwoord op al jouw vragen. Dankzij Qurtinz maak jij van jouw huis een echte thuis.

Maak je afspraak online

Een volledige showroom aan huis. Helemaal gratis. Helemaal vrijblijvend. Ben je van plan je interieur (opnieuw) in te richten? We helpen je graag verder! Plan je afspraak alvast online in via het formulier op onze website, onze adviseurs komen graag bij je langs om je bij te staan met het gepaste advies.

Wij komen gratis en 100% vrijblijvend langs bij je thuis

We geloven sterk in een persoonlijke aanpak en komen met onze showroom aan huis graag bij je langs. We willen de ruimte niet enkel zien, maar ook voelen en beleven voordat we gericht advies geven. We meten de ruimte meteen nauwkeurig op en geven je een directe offerte sur place, handig toch?

Onze installateurs komen jouw raamdecoratie installeren

De geschikte raamdecoratie gekozen? Super! Onze adviseurs komen bij je langs om de gordijnen op de juiste manier te installeren. Geen paniek, na de plaatsing van de raamdecoratie wordt alles meteen opgeruimd zodat er van een vuil boeltje helemaal geen sprake is. Zo hoef jij je van niets aan te trekken en kan je op beide oren slapen.

Klaar is kees maar wij blijven beschikbaar voor eventuele opmerkingen

Onze persoonlijke aanpak? Die gaat natuurlijk verder dan onze showroom aan huis en de piekfijne plaatsing van je raamdecoratie. Heb je bepaalde vragen of nood aan een snelle oplossing bij problemen? Ook lang na fabrieksgarantie blijven we met plezier beschikbaar voor reparaties.

Het juiste type raamdecoratie voor elk interieur

Bij het kiezen van raamdecoratie is het belangrijk om rekening te houden met de stijl van jouw interieur. Elk interieur heeft immers een eigen stijl en uitstraling die bepalend zijn voor de keuze van jouw raamdecoratie. Een landelijk interieur straalt warmte en gezelligheid uit. Hierbij past raamdecoratie die deze sfeer ondersteunt, denk maar aan houten jaloezieën of gordijnen in natuurlijke tinten zoals beige en bruin. Een modern interieur daarentegen kenmerkt zich door strakke lijnen en een minimalistische look. Hierbij past raamdecoratie die rust uitstraalt, zoals gordijnen of aluminium lamellen in effen kleuren als zwart, wit en grijs. Bij Qurtinz hebben we raamdecoratie voor elke interieurstijl. Kom gerust langs in ons Inspiration House in Antwerpen en laat je inspireren door alle mogelijke types raamdecoratie.

Laat je inspireren door realisaties in Antwerpen

Welke stijl past jou?

Vorige
Volgende

Vraag een offerte aan

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past en legt graag een afspraak vast bij je thuis of in jouw bedrijf. Daarna maken we samen je persoonlijke en volledig vrijblijvende offerte op.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?

Geef vrijblijvend je adres mee (niet verplicht).

Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Maak een afspraak en kom langs in ons Inspiration House

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel mij op

Eén van onze raamdecoratie adviseurs belt jou op wanneer dit jou het beste past.

Wanneer mogen wij je bellen om samen een gepast moment te vinden?
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.